Isu Dark Horse - Katy Perry sudah selesai?

6:24 AM



Minggu lepas kecoh dengan video Katy Perry - Dark Horse yang menghina Islam
selain video itu penuh dengan simbol iluminati.
Selepas didesak oleh umat Islam supaya video tersebut ditarik namum
hanya kalimah Allah dipadam dalam video itu.

Apa boleh buat, lagi pun lagu Dark Horse dah 42 juta kali ditonton 
siap ada buat ringtone whatsapp.



Ini gambar lelaki yang memakai rantai kalimah Allah tapi telah di padam.

Hairan jugak saja je video Dark Horse nak cari publisiti murahan dengan
timbulkan isu ini walhal nak tunjukkan Katy Perry kini sebahagian dari
keluarga iluminati seperti Maddona, Lady Gaga & Beyonce.


Paling penting kalimah itu sudah terpadam dari video klip Dark Horse
cuma BBL tak hairan kalau selepas ada lagi isu kalimah Allah dalam video lagu Hollywood.
Bagi setengah umat Islam, dengan padam saja belum cukup memaafkan perbuatan tersebut.

BBL ~ macam teknik dorang guna nak tunjuk iluminati
[~.~] ?

HANGAT! Ada brand buat macam ini kat public?
HANGAT! Berita baik khas buat pengguna Maxis


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL