Blog Terbaru BBL

10:46 PM




Alhamdulilah, perancangan dunia blog dah berjalan dengan lancar.
Kini BBL dah bercabang baru dengan blog khas untuk giveaway, segmen & kontest.
Bermakna, apa jua giveaway anjuran blogger akan di post melalui
blog terbaru ini.

Walaupun BBL dah asingkan post giveaway dari blog utama tapi
sebarang giveaway menarik mungkin akan di publish di BBL.
Bagi BBL, ini adalah satu peluang mengembangkan produk di bawah jenama BBL.
Cuma masih banyak lagi ilmu belum dicari dalam dunia blogging ini.

Buat masa sekarang, BBL dalam proses praktikal & agak sukar nak update
entri seperti biasa tapi jangan risau, ada masa terluang mesti ada entri menarik
untuk korang baca.

Okay, BBL nak teruskan ubah blog terbaru.
Oh lupa nak beritahu nama blog baru ini, jangan lupa sertai giveaway,
segmen & contest di porthadiah.blogspot.com

BBL ~ salam Jumaat
[^.^]



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

7 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL