Ajaib Tiket Soalan Nuffnang

7:13 AM

HANGAT! ~ BBL nak ikut kempen I Want Plant A Tree Bersama SenHeng
HANGAT! ~ Minuman wajib malam esok nak exam
HANGAT! ~ SIA tu apa

Hari Rabu lepas BBL update blogger profile & survay akaun Nuffnang,
kemudian mata terpandang bintang tak berkelip macam lampu lip lap ni.


Tertanya jugak dalam hati, kenapa jadi low class sangat 
padahal BBL nak ping widget iklan Nuffnang kat tempat betul.
Maka, BBL dengan penuh perasaan kacak hantar surat cinta kepada team Nuffang.


Esok petangnya BBL terima email mengatakan Nuffnang ada membalas tiket soalan BBl.
Ini jawapan untuk soalan budak sekolah macam BBL


Dalam hati, "ooooo....macam tu". 
Jadi rumusan 12 patah perkataan untuk masalah BBL ialah
iklan BBL kurang mendapat klik walaupun widget telah dipasang secara strategik
 tepi highway blog sendiri.

Agaknya rezeki hantar tiket, BBL dapat 2 kempen CPUV bermula 25 Sept & 
terbaru 27 Sept bermula hari ini. Alhamdulilah bulan September BBL dapat 5 CPUV
dengan 1 dah kreadit & 4 kempen masih aktif berlari-lari.


Biarlah sikit sebab lama-lama jadi banyak.
Terima kasih ye Nuffnang.

Pesan BBL ~ ha, cepat update profile & survey korang.


BBL ~ Alhamdulilah
[=.=]


HANGAT! ~ BBL nak ikut kempen I Want Plant A Tree Bersama SenHeng
HANGAT! ~ Minuman wajib malam esok nak exam
HANGAT! ~ SIA tu apa


Ai takan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

8 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. aah pihak nuffie mmg ramah n akan menjwb soalan dgn segera

    ReplyDelete
  2. BYAK NYER cpuv... untuk produk tuh..satu set 23 termasuk pos

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..BBL,

    moga sukses selalu, jawapan nuffnang mmg kekdng buat kita sendiri tak faham. Ini kerana kakitangan nuff kebanyakkan x begitu arif BM. Pape tanya BI.
    Jawapan nuff. pasal nak naikkan star tu.. nuff kata x ada kesan dengan earning nuff. ok lah... janji iklan nuff. 3 jenis tu letak pada tpt yg betul.

    mselim3

    pls : Kalu sudi visit mselim3 klik link ini

    ReplyDelete
  4. Takpa dik, skit2 lama2 membukit duit tu..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL