wow #Terrernya Tin Coke

10:31 PM

HANGAT!Hadiah hari jadi paling epik sejarah
HANGAT!SIA itu apa ye
HANGAT!Jangan lupa minum bila bersarapan sebelum pergi kerja



Mungkin BBL dah ketinggalan sejauh 20km tentang promosi terhad tin Coke ni.
Semalam pergi 7eleven, terpandang kenapa ada tulisan pelik kat tin coke.
Bila tengok poster promosi coke baru perasan kewujudan tin coke pelik 
lagi edisi terhad ni. Terus beli 1 walaupun BBL dah insaf minum air gas
sebab tak nak bercampur dengan ubat.

Balik rumah terus godek buku Google cari promosi tin terhad ni.
Rupanya ada 7 tin dengan tulisan #bestgiler #fuyoh #syoknya #lenglui 
#macha #terrernya & #beb.


Bila benda limited edition ni rugi kalu tak kumpul & simpan.
BBL baru ada 1 edisi #terrernya jadi sekarang tengah 
terjah 7eleven nak cari complete set.
Cadangnya BBL nak kumpul 2 set dengan 7 tin.

Selain tu, Coke sekarang hangat mengumpul gambar dengan
hashtag #shareMYcokelah & kesemua gambar akan di upload
terpampang pada bilboard sebesar alam terpilih seperti

1. Bangunan KWSP, Kuala Terengganu
2. Maju Junction, Kuala Lumpur
3. Jusco Bukit Tinggi, Klang
4. Komtar, P.Pinang
5. Jusco Kinta City, Johor
6. Mahkota Parade, Melaka
7. JB City Square, Johor Bharu
8. Cross junction Jalan Teluk Sisek/Jalan Tanjung Lumpur, Kuantan

Cara nak upload gambar pun senang, follow step di bawah


Ini tin pertama BBL, kena cari lagi adik beradik #terrernya yang lain.
Biar dorang jejak kasih. Yeah



Nanti carilah gambar korang kat papan bilboard tu.
Untuk maklumat lanjut, boleh terjah Facebook Coca-Cola

BBL ~ kumpul & jual di mudah.my
[^.^]


HANGAT!Hadiah hari jadi paling epik sejarah
HANGAT!Jangan lupa minum waktu bersarapan sebelum pergi kerja
HANGAT!SIA tu apa ye

Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

10 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. x pnh lg tengok coke mcm ni
    tp nampak menarik la

    ReplyDelete
  2. ada jumpe hari tu...tp sbb tak minat coke, jd mcm tak tau nk beli buat ape :P

    ReplyDelete
  3. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  4. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  5. menarik gila tin coke ni :D...tak pernah pun tngok kt 7E...nk kena usha lagi skali nii! :D

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL