Duit Dalam Akaun Nuffnang Ada Rm0.25 Sen?

9:14 AM

HANGAT! Sekarang musim angin kuat kena main layang layang la

HANGAT! Apa boleh buat dengan 20sen?



Petang tadi buka akaun Nuffnang terkejut tengok baki income hanya RM0.25 sen.
Fuh alhamdulilah ada rezeki CPC baru masuk.
Jangan terkejut, ini bukan April Fool cuma BBL nak kongsi berita gembira.
Sebenarnya BBL baru cash out duit dalam Nuffnang 2 hari lepas.
Dah lama pendam perasaan nak tekan butang cash out sejak akhir tahun 2013.
Akhirnya hujung bulan Mac baru boleh cash out selepas duit advertorial dah cash in.
Jumlah cash out cukup bernilai buat BBL peram dalam ASB seperti terjadi
pada duit 8Share. Tak silap cek Nuffnang akan sampai sekitar bulan Mei nanti.
Sabar jelah sekarang ni.

Duit Churp-Churp pun dah boleh nak cash out tapi BBL nak tunggu hujung bulan April
memandangkan banyak kempen tengah masuk terutama Special Selected To You.
Yang tu memang masyuk sebab sekali share di facebook atau instagram
 boleh dapat RM0.80 sehingga RM20.50.
Tak excited diri nak share cepat-cepat kan?



Buat blogger yang dah dapat cek pertama dari Nuffnang atau Churp-Churp, 
BBL ucapkan tahniah. Bila korang nak cash out lagi ye.
Jangan risau BBL akan laju-laju klik iklan Nuff di blog korang time blogwalking nanti.

Itu sahaja.

BBL ~ peram sambil lebam
[^.^]

HANGAT! kastam Malaysia nak berperang dengan siapa
HANGAT! orang ipoh mesti berbangga dengan kopi ni

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. tak pernah cash out lg...amount tak cukup utk di cash out lg...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Nuffnang, kenangan zaman silam...tidak pernah mendapat apa-apa melainkan RM0.01, sekarang dah xleh guna dah

    ReplyDelete
  3. Sama la dgn Jia Rizaira dgn Wafi Remli, Nuffnang x bagi iklan,mn dtg cash. Entah la, susah btl nak dpt ad,xtau knp.

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL