Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Tuesday, October 13, 2015

Bestnya Jadi Ahli TGV Movie Club

Assalamualaikum & hello there,

Rasa nya BBL dah  makin rajin tengok movie bulan ini hinggakan setiap minggu mesti ada movie baru dah tengok. Lagi best boleh jadi fist in line tonton movie terbaru - lagi untung kalu join premier screening. Sejak jadi ahli TGV Movie Club, baru perasan banyak sangat kelebihan join club ni. Menyesal tak register awal-awal. Boleh rujuk entri ini - BBL Dah Sign Up TGV MovieClub

Bulan September lepas dah redeem freebies welcome iaitu sepasang tiket movie + pop corn + soft drink. Minggu lepas BBL redeem satu set combo tumbler edisi terhad Inside Out secara percuma. Boleh makan pop corn free + refill air ice lemon tea harga seringgit je sempena anniversary TGV Movie Club yang pertama

Hari ini TGV bagi lagi hadiah berupa sepasang tiket percuma untuk mana-mana movie. Kebetulan memang planing nak tengok movie terbaru hujung minggu ini. Nak tahu cerita apa, kena tunggu entri #MovieReview pagi esok. 



MovieMoney

Okay, jika korang memang dah ada kad TGV Movie Club tapi tak tahu nak redeem macam mana. Meh BBL ajar cara nak tebus MovieMoney tu.

" setiap RM10 korang belanja dikira sebagai 1 MovieMoney. Katakan semalam tengok wayang + pop corn bagai total RM50. Secara automatik korang dah ada 5 MovieMoney "

Nak redeem

 Combo set limited edition tumblr - RM22.90 = untuk redeem combo ini korang mesti ada MovieMoney sebanyak 22.90 MovieMoney. Nak tahu berapa jumlah MovieMoney yang ada? Login sahaja melalui tgv.com.my - klik TGV Movie Club



Perasan tak jumlah MovieMoney yang ditolak? Sama dengan harga set combo kan? Setiap RM10 korang belanja akan menjadi RM1 dalam MovieMoney. So lepas ini kalu nak belanja awek atau bf time pokai, guna sahaja MovieMoney tu. Dah jimat duit kat situ. Ibaratnya belanja sambil menyimpan la.


Tips nak kumpul MovieMoney dengan cepat

1. Tengok movie berjemaah

Ini paling best jika korang sorang je ada kad TGV Movie Club. Memang sapu bersih je semua point. Contoh macam BBL hujung bulan lepas ajak team budak kelas tengok movie Polis Evo beramai-ramai. Selamba je collect point banyak-banyak.



2. Guna je kad aku

Ini taktik paling senang nak aim banyak point dengan passing kad TGV kepad kawan, adik beradik, sedara mara, sepupu dua atau jiran sebelah rumah. Biasanya kalu dengar je roomate cakap nak ajak awek keluar tengok movie mesti laju je BBL offer kad TGV Movie Club yang kononya dapat diskaun murah beli pop corn. Padahal niat dalam hati nak kumpul point. Hahaha macam tu lah sebab bulan lepas ada promosi khas untuk ahli TGV Movie Club sempena 1st anniversary, so rugi sangat tak fully utilities keistimewaan tersebut.  



BBL ~ nak simpan tumblr limited edition
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

2 comments:

  1. hehehehe...pandai dia eh! Sally belom sign up lagi...ada kad MBO je :P

    ReplyDelete
  2. aku nak jugak BBLL....kekkekekekkekee...nnt bolehlah nak melepak dgn BBL..boleh rembat ko pnya voucher :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...