Enam Pilihan Istimewa Ramadhan Me'nate

9:00 PM

Assalamualaikum & hello there,

Ahlanwasahlam ya Ramadhan

Alhamdulilah dapat lagi kita umat Islam berjumpa dengan bulan penuh keistimewaan ini. Syukran pada Allah dapat panjang umur tahun ini.

Bulan puasa ini rasanya mesti ada antara anda yang inginkan sesuatu istimewa untuk berbuka puasa kan. Tambah lagi jika nak berbuka bersama ahli keluarga untuk raikan hari jadi. Tak jadi problem buat surprise hari lahir makan best sikit kan. Atau company tengah planning nak buat gathering berbuka puasa 2016 bersama staff.

BBL ada satu cadangan untuk korang. Kebetulan ada satu tempat ni tengah buat promo Ramadhan.


Istimewa Ramadhan Me’nate 2016

Menyambut kedatangan bulan puasa ini, Me’nate dengan rasa syukur ingin menawarkan pakej berbuka puasa istimewa untuk para tetamu sepanjang Ramadhan ini. Tahun ini Me’nate menyediakan enam pilihan lengkap bagi mereka yang inginkan keunikkan berbuka puasa di Me’nate yang terkenal dengan masakan beef dan lamb bermutu tinggi.

Bagi anda pelanggan setia atau ingin mencuba menu istimewa ini pastinya membuat waktu berbuka sangat penuh kegembiraan. Antara hidangan istimewa Ramdhan Me’nate ialah


Heavenly beef
🌟 Short Ribs
Hidangan per set (4-6pax)
Nasi Me’nate dan beef short ribs
RM 300



🌟 Wagyu Spare Ribs
Hidangan per set (4-6pax)
Nasi Me’nate dan wagyu spare ribs
RM 400


Heavenly lamb
🌟 Lamb Shoulder
Hidangan per set (4-6pax)
Nasi Me’nate dan lamb shoulder
RM 350


🌟 Lamb Shank
Hidangan per set (4-6pax)
Nasi Me’nate dan lamb shank
RM 350


Heavenly chicken
🌟 Grill Chicken
Hidangan per set (4-6pax)
Nasi Me’nate dan ayam
RM 99


🌟 Group steak
🌀 Sos
🌀 Salad
🌀 Coleslaw
🌀 Mashed potato
🌀 Aglio e olio / nasi Me’nate
*minimum order 4 pax
RM 80/pax
*pilihan beef / lamb steak & grill chicken



*Aglio e olio 


Setiap hidangan menu istimewa Ramadhan Me’nate dihidangkan bersama nasi Me’nate. Menurut chef Me’nate, bulan puasa tahun ini akan memberi satu citarasa baru kepada pengunjung menikmati hidangan beef, lamb atau grill chicken dengan nasi Me’nate.


Kalu anda nak tahu nasi adalah resepi istimewa dari dapur Me’nate menggunakan beras basmati istimewa yang diimport khas sempena bulan penuh barakah ini.

Tak habis sampai situ sahaja kerana Me’nate ada sesuatu untuk dikongsi bersama korang sepanjang bulan Ramadhan ini. 

PERCUMA khas Ramadhan
Nikmati hidangan sampingan berikut secara percuma apabila anda datang berbuka puasa di mana-mana cawangan Me’nate Steak Hub sepanjang Ramadhan ini

 Bubur lambuk Me’nate
 Buah-buahan
 Kurma
 Air ‘free flow’



Cawangan Me’nate Steak Hub

🍴 Ampang
No. 16, Jalan Kolam Air Lama Satu,
Taman Shuet Liang,
68000 Ampang Jaya
Tel : 03-4251 3460

🍴 Wangsa Maju
25, Jalan Wangsa Maju Delima 12,
Wangsa Link, Wangsa Maju
53300 Kuala Lumpur
Tel 03-4142 0934

🍴 Setapak
C-01-03, Starpac Point,
Jalan Taman Ibukota,
Off Jalan Genting Klang
53300 Kuala Lumpur
Tel 03-4131 1611 / 03-4131 0005 / 03-4131 1611

🍴 Bangi
No 25, Jalan Medan Pusat 2d
3b Curve Business Park, Seksyen 9
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel 03-8922 0254



Untuk sebarang tempahan sesi berbuka puasa anda boleh hubungi hotline Ramadhan berikut
019-391 1047 / 019-477 1047 / 019-261 1047


Untuk check out info terbaru dari Me’nate, just follow


BBL ~ kenyanglah berbuka puasa di Me’nate
\(^.^)/

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL