Nikmati Air & Kuih PERCUMA Apabila Berbuka Puasa Di Rasa Utara

8:39 PM

Assalamualaikum & hello there,

Dah tak lama lagi mesti semua pakat kumpul depan tv nak dengar pengumuman tarikh mula puasa kan. Waktu tu siapa yang kerja kat bandar mesti datang scene throwback memori berbuka dengan mak ayah & adik beradik kat kampong kan.


Tahun ini buat kali pertama BBL puasa di KL. Satu cabaran besar bila balik kerja pukul 5 petang mesti sampai lepas Magrib kat rumah. Risau juga macam mana nak berbuka puasa nanti. Sekali sekala buka puasa dalam kereta no hal la tapi kalu setiap hari weekday stuck dalam jam, jemu asyik berbuka tepi jalan.

Ada berita emas buat anda yang sering hadap jam waktu pulang ke rumah. Apa kata bulan Ramadhan ini datang berbuka puasa di restoren Rasa Utara.


Menu Istimewa Ramadhan Restoren Rasa Utara

*Setiap hidangan disertakan bersama nasi

🍚 Ayam Tandoori 


🍚 Ikan bakar bersama air asam


🍚 Ayam percik


🍚 Kari kambing


🍦 PERCUMA kuih 🍦

Kuih karipap & Kuih ketayap



Dan paling seronoknya, air & pencuci mulut - kuih adalah PERCUMA. Dah jimat duit compare jika korang ke bazaar kena beli nasi, lauk pauk, kuih & air situ sana sini kan. Save tenaga untuk solat terawih nanti dengan datang berbuka kat Rasa Utara.


“Promosi Ramadan -Berbuka Puasa”

 Promosi 1 : Rasa Utara Berbuka Puasa 
Early Bird Promotion 20% Off from the Total Bill! )

Syarat :
1. Promosi di semua cawangan Rasa Utara .
2. Valid pada 2.5.2016 – 6.6.2016
3. Setiap tempahan pada 2.5.2016 – 6.6.2016 akan mendapat diskaun 20 % dari total bil . 
4. Untuk mendapat diskaun , pelanggan perlu membuat tempahan dengan bayaran 50% dari total  bil . 
5. Not Valid untuk lain – lain promosi dan diskaun . 
6. Free Flow untuk pencuci mulut dan air di sepanjang waktu berbuka puasa .

 Promosi 2 : Special Offering for “Berbuka Puasa”

Syarat :
1. Promosi di semua cawangan Rasa Utara .
2. Not valid untuk lain – lain promosi dan diskaun .
3. Diskaun 10 % untuk pelanggan terawal yang membuat tempahan pre – order dan membuat bayaran penuh dari 10am – 5pm pada 7.6.2016 – 3.7.2016 .
4. Free Flow untuk pencuci mulut dan air di sepanjang waktu berbuka puasa .

Jangan lupa buat pre-order untuk lebih jimat buka puasa nanti. Boleh juga ajak rakan sekerja berbuka puasa ramai-ramai. Lagi meriah time tunggu azan Magrib. 

Datanglah menikmati juadah berbuka puasa di cawangan Rasa Utara berikut:

IOI City Mall
Lot LG-46 IOI City Mall,
Lebuh IRC, IOI Resort City, 62502
Putrajaya
Telephone number : 03 – 8328 0733
Berjaya Times Square
Lot G-12 & G-13 , Ground Floor,
No. 1, Jalan Imbi, 55100
Kuala Lumpur
Telephone number : 03 – 2011 0884
Mid Valley Megamall
LG049-050, Lingkaran Syed Putra, 59200
Kuala Lumpur
Telephone number : 03 – 2201 3258 / 03 – 2282 0749

Nak offer promosi terkini dari Rasa Utara, like/follow Rasa Utara


BBL ~ kenyang berbuka puasa nanti
(ρ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. JM SINGGAH

    http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik, nanti BBL datang blogwalking blog JM

      Delete
  2. Assalamualaikum.

    BBL..xpe.x kesah berpuasa dimana.janji kita dapat tunaikan kewajipan dengan sebaik mungkin.bersahur dan berbuka secara sederhana sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumusalam,

      yep betul tu. Selamat berpuasa tau

      Delete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL