Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Monday, October 17, 2016

Di Sebalik Tabir Katalog IKEA 2017

Assalamualaikum & hello there,

Dah dapat katalog  Ikea 2017 terbaru? Dah puas belek sampai hujung page? BBL dapat bulan September hari tu tapi tak banyak barang under sale. Kena tunggu member sales la nampak gayanya.


Pernah tak korang terfikir bagaimana katalog Ikea edisi 2017 ini dihasilkan? Well BBL ada jumpa satu video behind the scene. Ingatkan shoot betul-betul kat rumah orang, rupanya dalam studio je.

Check out je...



Masih belum mendapat naskah katalog Ikea 2017?

Datang ke Ikea Cheras atau Damasara. Nak senang download PDF Katalog IKEA 2017 di LINK INI.

BBL ~ Tengah tunggu kad IKEA Family
(^▽^)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

3 comments:

  1. Kenapa AM nak download dari web ikea tak dapat ya?

    ReplyDelete
  2. Nampak macam kat rumah betul rupanya studio.
    Tipah tertipu der...

    ReplyDelete
  3. kalau tgk katalog IKEA semua rasa nak beli.haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...