Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, October 26, 2016

Harga Coklat Di Pulau Langkawi 2016

Assalamualaikum & hello there,


Tak sah kalu datang bercuti ke Pulau Langkawi tak shopping coklat kan. Well mungkin korang tengah survey berapa bajet untuk beli coklat ni. Kan banyak sikit duit, tetiba terus pitam tengok harga coklat murah amat sangat seperti Kinder Joy, Kinder Bueno, Cadbury coklat hinggalah coklat antarabangsa lain.

Berikut gambar harga coklat di Langkawi buat masa sekarang. Biasanya harga lebih kurang je dengan kedai lain, cuma beza seringit dua atau promosi je.


*Pepero RM 21.90 - RM 29.90


*coklat Daim RM 9.40 (200gram)


*Ferrero Rocher RM 15.90 - RM 26.90 (bergantung pada berapa biji)


*Kinder Bueno (bergantung pada jenis packaging)

Oh jangan lupa baca etri ini Tempat Popular & Wajib Pergi Di Langkawi manalah tahu boleh terjah lepas puas borong coklat. Rasa BBL pernah taip entri harga coklat di Kompleks Haji Ismail. Boleh jadi untuk anda buat rujukan harga coklat tu. Rujuk entri ini Jom Jalan-Jalan Pulau Langkawi : Kompleks Haji Ismail Group Level 1

Gambar coklat di ambil dengan iPhone 7 Plus. Itu nanti BBL review ye.

BBL ~ rindu Pantai Beras Hitam
(^o^)丿

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

2 comments:

  1. patutlah lawa semacam. pakai iphone . memang nampak murah je ceklat tu. hahaha

    ReplyDelete
  2. daim 9.40? murahnye..boleh tau beli kat mana tu? kalau kat ismail group pon dah dkt 15

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...