OMG Pedas Manis Sos Samyeang Dominos Pizza

12:04 AM

Rakyat Malaysia memang sukakan budaya Korea sampai terikut-ikut dalam rutin harian. Tambah lagi bab makanan pedas yang kena dengan selera level cili orang tempatan. Semalam saya ke Domino's Pizza saja nak makan Samyeang Pizza dengan Ayam-haseyo viral sedap. 


Boleh tahan sedap kick tiga variasi Domino's Samyeang Tuna Pizza, Samyeang Chicken Pizza dan Samyeang Beef Pizza. Tambahan saya order sekali Ayamhaseyo - kepak ayam yang dimasak lembut dan diperap bersama sos Samyeang Korea. Wallah menangis keluar air mata tahan pedas makan. Yang bestnya, tak pedas sangat time makan tapi pedas dalam bila masuk dalam perut. Fuh membara panasnya.

 Samyeang Tuna Pizza

 Samyeang Beef Pizza

 Samyeang Chicken Pizza 

Ayamhaseyo

Tak sangka sekarang Domino's Pizza keluar sos pedas manis Samyeang. Sesuai sangat bagi sesiapa yang nak extra pedas manis time makan pizza. Buat cicah pizza gituh. Alah cicah sos cili dah mainstraim sangat sekarang. Harga sos samyeang ni cuma RM19.90 dengan pembelian mana-mana pizza samyeang atau beli je ala carte (RM24.90) satu botol


Selain tu, anda boleh mix sos samyeang dengan apa jua menu favorite macam cicah kekodok atau makan dengan keropok lekor. Nice bukan? Boleh beli kat restoren Domino's Pizza atau online www.dominos.com.my 

Ha nak jimat duit, beli sahaja pizza Samyeang size personal pada harga RM3.90 setiap hari Selasa dengan promo The Super Tuesday tak kisah walk in atau order online. Call 1 300-888-333 no telefon Domino's Pizza Malaysia

Sahut Cabaran #Samyeangkan

Jika anda peminat makanan pedas, apa kata sahut cabaran #Samyeangkan sos Samyeang dengan apa jua menu harian korang. Tak kisahlah nak gunakan sos Samyeang dalam ayam masak merah, mee goreng Samyeang, ikan bilis bawang bersama Samyeang, ikan goreng Bawal dengan sos Samyeang atau apa-apa je makanan.


Tak pun buat cicah french fries, nacho, sotong bakar, ayam bbq atau pisang goreng tak jadi masalah!

Cipta resepi atau share cara anda gunakan sos Samyeang dan upload gambar/video makanan tersebut ke Facebook & Instagram dan gunakan hastag #Samyeangkan #Samyeang & tag @DominosMY 

Hadiah voucher RM 200 menanti untuk resepi atau makanan paling kreatif. Tarikh tutup penyertaan 26 April 2018 ini. Jangan tunggu lagi, cepat-cepat beli sos Samyeang hari ini!


Jangan cakap BBL tak bagitahu ye!

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. sedapnya makan pizza time hujan ni tapi macam malas nak drive pergi dominos tu

    ReplyDelete
  2. memang sedap pizza samyeang dari dominos nie. Sangat teruja bila dengar mereka mengeluarkan sos samyeang dalam bentuk sauce. nak beliiii !!!

    ReplyDelete
  3. Pizza Samyeang keluaran dominos dapat sambutan hangat rasanya. Rakyat Malaysia memang sukakan pedas. Dominos dah keluarkan sos Samyeang pula? Wah tak sabar nk try=P

    ReplyDelete