Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

10:09 AM

HANGAT! Berita ini sedang hangat di kalangan lelaki
HANGAT! Masa untuk Hunger Games
HANGAT! Macam tahu je.. macam tak tahu je



Sempena meraikan video Macam Cantik jer. Macam Comel Jer.. yang
 kini sudah menghampiri angka 1 juta views oleh 
rakyat Malaysia yang Macam Cantik jer. Macam Comel Jer.. maka
Bicara Mak Dara mengadakan segmen Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je.

Boleh baca syarat penyertaan --> Syarat-syarat

BBL nak mempertaruhkan gambar ini untuk kategori Macam Hensem Je Macam Kacak Jer.


Korang yang ada gambar yang boleh menyebabkan pembaca terpaku 
bolehlah join segmen ringkas ini. 


BBL ~ tatap mataku
[0 . 0]


HANGAT! Macam tahu je..macam tak tahu je
HANGAT! Masa untuk Hungerh Games
HANGAT! Berita ini sedang hangat di kalangan lelaki


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di.. 

You Might Also Like

44 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  2. haha..terbaek bro.
    gud luck,
    shark join segmen yg samo jugak.

    ReplyDelete
  3. wah2. all the best.. :) heheehe.. smoga menang ye

    ReplyDelete
  4. wewwww !! mcm ensem jer, mcm kpop jer..haha

    ReplyDelete
  5. membalas kunjungan :)
    olololor gambar die . . hehe

    ReplyDelete
  6. membalas kunjungan

    kacak pic awk.

    http://afifahwan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je_18.html

    ReplyDelete
  7. Balas kunjungan.. menrik gak entry gambar ni... mesti mak dara x taw nak pilih yg mana nie.. :)

    ReplyDelete
  8. amboi BBL, kemaen lagi.. hehe, btw dtg joging sini pulak.

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan, kimi dah follow sini :)

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama.Hihi ❤

    http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. ish..xnak tatap kang tergoda..kihkih..cheery datang jenguk dari segment yang sama..hihi

    ReplyDelete
  13. amboi.... mcm syasya legolanddah mata dia.. gud luck

    ReplyDelete
  14. Datang balas kunjungan dari http://dayahdanish.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html . Wow , you look so handsome plus cute ;)

    ReplyDelete
  15. todia 6 sekali di letak nya ^_^ gud idea

    ReplyDelete
  16. salam bro.
    gud luck bersegmnt.
    melawat sini ;0

    ReplyDelete
  17. datang balas kunjungan~~ gudluck bro :)
    www.fatinalyaa.com

    ReplyDelete
  18. singgah pagi kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  19. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  20. memang hensem.. singgah dari segmen yang sama.. all the best.. :D

    ReplyDelete
  21. Balas kunjungan. Dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  22. byknyaaa gamba BBL ni ..hehe
    gud luck :)
    dah singgah sni n klik2 skali :)

    ReplyDelete
  23. Macam comel jew... Macam kacak jew.. Hehehe.. Sara dtg ziarah dr segmen yg sama.. Xoxo..

    ReplyDelete
  24. amboi banyak posing . hee good luck .

    ReplyDelete
  25. Sempena meraikan video ek ? HAHA. pon bolehla kan. okey, memang comel pon gambo. :)

    ReplyDelete
  26. rajin betul dia beposing! hehe..gud luck ya!!

    ReplyDelete
  27. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum, singgah sini jugak!
    All the best, kay :)
    supersweetcola.bs.com

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum .. thanks sudi singgah blog yg xsberapa sy 2 http://ainanigba.blogspot.com .. saya pun join .. hheehe . alhamdulillah .. mmg encem pon ..:)

    ReplyDelete
  30. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  31. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  32. balas kunjungan:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  33. kunjungan balas dari segmen yg sama. :D

    ReplyDelete
  34. hoho! Nice! =D
    thanks sudi singgah blog sya! -^^-

    ReplyDelete
  35. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  36. memang comel je memang kacak je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  37. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  38. mata main peranan .. heheh sggh dr segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  39. Balas kunjungan. Salam perkenalan. Dari segmen yang sama. http://leeya-gimmick.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  40. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL