1 Hari 2 Hadiah

12:06 AM

HANGAT! Korang dah tahu ke belum pasal cerita ni?
HANGAT! Mari sokong INTI
HANGAT! Amaran terkini dari kerajaan Malaysia


Alhamdulilah. Hari Isnin paling gembira bulan November ini.
Tak sangka BBL ada 2 hadiah serentak dalam 1 hari. 
Syukur & BBL nak kongsi dengan korang.
Yang penting jangan berhenti mencuba & masuk je peraduan.

HADIAH 1
Premiere Screening Movie Frozen BM


Seperti biasa BBL akan check email setiap kali bangun tidur.
Agak terkejut bila tengok email dari KLIPS berkenaan 2 tiket tayangan Frozen pada 
27 November di Cathay Cineplex eCurve.

Kali ini movie Frozen ditayangkan dalam 2 bahasa, English (original) &
Bahasa Melayu dengan tajuk Disney Frozen: Anna & Permaisuri Salji.
Tengok trailer pun rasa kelakar dengan suara tu. Haha.
BBL akan update entri Frozen selepas balik tengok movie ini.


HADIAH 2
T-Shirt Slang Malaysia dari ASTRO

Pada 31 Oktober lalu BBL ada share program T-shirt percuma dari Astro.
Cukup senang, hanya perlu undi t-shirt dengan slang Malaysia & 
30 voters pertama akan menerima t-shirt tersebut dengan percuma.
T-shirt ini turut di jual dengan RM25 setiap satu & korang boleh reka slang sendiri
untuk di cetak & setiap pembelian akan di dermakan melalui Astro Kasih.
Boleh tempah di sini ya


Apa pun baju ni kena kecikkan sikit size sebab besar sangat bagi BBL.

Terima kasih Astro!

BBL ~ esok gerak pergi KL
[^ , ^] ~*

HANGAT! Korang dah tahu ke belum pasal cerita ni?
HANGAT! Mari sokong INTI
HANGAT! Amaran terkini dari kerajaan Malaysia 


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. murah betol rezeki.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. wah bez la bbl..tahniah tau
    ske baca slogan belakang baju tu...kiut!
    alhamdulillah

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL