Update Patung Hello Kitty - The Frog Prince

4:53 AM

HANGAT! Kesiannya penduduk Kg Chuweh
HANGAT! Cerita minggu depan
HANGAT! Wahai rakyat Malaysia, moh baca entri ni


Semalam bermula hari pertama minggu ke 2  
jualan koleksi Hello Kitty Fairy Tales, Frog Prince.
BBL dah kumpul 2 patung & masih berbaki 3 minggu untuk kumpul semua.
Tak ramai berminat nak beli sebab mungkin tak secantik design minggu terakhir
iaitu Singing Bone yang menjadi kegilaaan rakyat Singapura.
Paling tak tahan mestilah video ni.



Nak cakap BBL finatik dengan Hello Kitty, tak lah minat sangat tapi
bila dah namanya LIMITED EDITION maka rugi kalu tak beli.
Dah banyak koleksi terhad McD yang BBL kumpul termasuk gelas coke,
 patung Hello Kitty  & patung maskot Mcd.

Koleksi kesayangan BBL mesti Hello Kitty dengan signature Ronald McDonalds.
BBL akan share gambar tersebut bila misi kumpul set Hello Kitty Fairy Tales dah complete.


Rasa sayang nak keluarkan patung dari kotak walupun 
Hello Kitty merontan cakap "keluarkan saya, keluarkan saya".
Terpaksa BBL beli satu lagi fresh tak buka plastik cover.

Kalau minggu lepas BBL deman angkut Hello Kitty The Ugly Ducking .
Terpaksa sorok dalam almari sebelum beli yang lain untuk adik BBL.
Berebut abang dengan adik simpan patung ni.
Hahaha..itulah manisnya ada adik masih kecil ni

BBL ~ susun elok-elok dalam almari buat hiasan
[^,^]


HANGAT! Kesiannya penduduk Kg Chuweh
HANGAT! Cerita minggu depan
HANGAT! Wahai rakyat Malaysia, moh baca entri ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di.. 

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. suka collect ke? mine, kasi kat nephew je.. dapat masa makan kat mcd haritu.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Tak tahan geli hati bila tengok video kat atas tadi,haha x)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL