Menu Yang Membuatkan Korang Menagis

2:30 AM

HANGAT! #NEXTJutawan
HANGAT! Cabaran makan aiskrim sampai lebam

Lapar tapi tak tahu nak masak apa? Mungkin menu dalam video ini boleh menjadi makan malam korang. Confirm sedap sure kena buat lagi bagi jiran sebelah rumah rasa jugak. Untuk lebih sedap boleh tambah Cukup Sedap Maggi. Untung jadi chef! 



Dah baca entri Samsung S5 dah dijual di Malaysia?


BBL ~ menagis tengok
[T.T]


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Alaa.Boleh pulak dia maen test .Teringin nak beli satuu huu T.T
    NEW ENTRY : BACA NOVEL

    ReplyDelete
  2. hahaha. kalau macam ni, mmg menangis tengok.

    ReplyDelete
  3. Memang menagis oooo...Tapi memang tahan pnas samsung terbaru ni..
    adarain.com

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL