Menang Churpie Plushie Dari Churp-Churp

1:03 AM



Pada 16 April lalu, BBL join instacontest #Churpselfie oleh Churp Churp. Saja nak penuhkan senarai peserta dengan gambar selfie BBL. Tak sangka menang patung Churp-Churp. Dah lama teringin nak sekor. Asyik tengok blogger pose dengan patung burung biru tu je. 


Baru sebentar tadi Churp-Churp hantar message melalui instagram tentang BBL salah seorang pemenang bertuah contest #churpselfie. Itu pun bertuah rasanya dapat menang. Dah lah dapat kumpul 20sen tambah lagi hadiah super limited edition ni. Rasanya hadiah ni kena pick up sendiri kat pejabat Churp-Churp sekitar jalan Yap Ah Shak, Kuala Lumpur.

Nak menang jugak seperti BBL? Rajin-rajin LIKE facebook.com/ChurpChurp atau 
follow instagram instagram.com/Churp2


BBL ~ bosan tiada kerja dalam office
[^.^] 



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL