Hey Orang Johor

7:13 PM

HANGAT! Musim bermain layang-layang kembali lagi



Bertuah betul orang Johor bila Legoland Malaysia nak jual Annual Pass pada harga RM195 (dewasa) & RM150 kanak-kanak bawah 12 tahun. Potongan RM80 berbanding harga asal RM275 dewasa & kanak-kanak RM210. Sempena promosi ini semua penduduk Johor hanya perlu bawa kad pengenalan sebagai bukti anak jati Johor & membeli Resident Annual Passes pada harga extrawaganza  di pintu utama Legoland Malaysia sahaja. Tidak sah untuk pembelian online atau melalui agent. Okay, tarik nafas jerit saya jeles!. 

Dengan Resident Annual Passes ini, korang boleh masuk ke taman tema Legoland sesuka hati selama setahun, tak kisah lah datang berapa kali pun. Ibaratnya, hari ni dah pergi, esok pergi lagi, lusa pun pergi lagi sampai korang boleh ukur luas Legoland dengan tapak kaki. Untuk ke taman tema air, korang kena beli tiket lain atau beli sahaja Premium Annual Passes untul all access, taman tema Legoland & taman tema air.


Ini pula berbandingan antara Pass Anual & Premium Pass Annual



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. wah..best ler orang Johor..jeles2.

    ReplyDelete
  2. saya orang johor tapi belum mampu nak beli walaupun nampak macam berpatutan. hahaa

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL