Jemputan Ke Nuffnang Lovin' @ Aloft

5:58 AM


Mungkin korang boleh rujuk entri ini dulu sebelum baca. Terjah cepat


Tak sangka komen saja-saja BBL untuk join Nuffnang Lovin 2014 terpilih sebagai 15 blogger bertuah menyertai Nuffnang Lovin' @ Aloft 2014 pada 25 April (Jumaat) ini. Oh kejap, Nuffnang Lovin tu apa?

Nuffnang Lovin adalah event lepaking Nuffies bersama Nuffnangers. Event ini sangat seronok sebab korang dapat berjumpa hot stuff bloggers, join games, collect bermacam hadiah & makan sampai lebam. Ini peluang BBL berjumpa kawan baru & rasa sendiri pengalaman event bersama Nuffnang. Bulan lepas dah join ulang tahun Nuffnang ke 7, jadi bila dapat hadiah invatation seperti ni memang rasa seronok. Yes, 2014 adalah tahun untuk up diri ke hadapan. Kalu sebelum ini, BBL hanya stalker atau komen blogger ciklilyputih.com , mr-briansee.blogspot.com , fourfeetnine.com/ tapi tahun ini memang teringin nak jumpa mereka semua.

Paling syok BBL dah coop kawan blogger, nadiaradzif.blogspot.com/ untuk event Nuffnang Lovin. Awal-awal BBL dah pm Nadia di facebook. Mulanya tanya invatation, BBL cerita dah dapat invatation tu, nampak jugak emotion muka sedih tak dapat join tapi 5 saat lepas tu, Nadia info email invatation dah dapat. Yeah ada teman blogger baru. 


BBL akan update entri tentang event Nuffnang Lovin nanti.

BBL ~ bawa kawan baik 
ʕ ·ᴥ·ʔ ʕ·ᴥ· ʔ




Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. mmg nak join event ni
    tp on friday kan
    tak dapat cuti on that day huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah bro :")

    kalau jumpa Nisa Kay, kim salam ke dia tau haha

    ReplyDelete
  3. Hahaha inshaAllah kalau kita dapat cari kawan nak pergi.
    Kita jumpa dekat lobi okehhh. :D

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL