Neko Hello Kitty Circus of Life : Jumbo Edisi Terhad

9:00 PM



Semalam jam 12.00 tengahmalam BBL dah beli patung neko McD Hello Kitty si Jumbo. Tak tahu pulak minggu ni akan mula dijual sebab sebelum ni tanya pekerja McD pun tak tahu bila tarikh Jumbo dijual. Sekarang ni dah cukup lengkap edisi Neko Hello Kitty Circus of Life 2014

Minggu ke 2, Neko Chimp & Trapeze


Minggu ke 3, Dare Devil & Animal Tamer



Dan yang super edisi terhad, Jumbo. Agak comel sesuai sebagai hadiah untuk baby baru lahir.


Jumbo edisi terhad dijual dengan harga RM12.95 dengan sebarang pembelian McValue Meal. Dengan cerita setiap restoran McD hanya ada stok msikit sahaja. Siapa cepat dia dapat. Semalam pergi beli pun dah ramai auntie cina tunggu pukul 12 tengahmalam. Nasib baik tak gaduh macam mainan Minion Happy Meal. 


BBL ~ pening kepala nak simpan kat mana neko-neko
ʕ •ᴥ•ʔ



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. jumbo ke jambu ni ? kahkahkah...jambu nyeee...hehehe

    ReplyDelete
  2. comelllllllllll.... geram tgk... ^_^
    nk bli 1 tok damia xdpt... busy...

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL