Review : Brooch HandsomeLittleThing Kaum Adam

6:03 AM



Pening nak cari hadiah hari jadi untuk kaum adam? Ni ada satu produk sesuai dihadiahkan kepada boyfriend, classmate lelaki atau ayah. Perasan tak brooch bunga kat baju kemeja tu. BBL beli melalui instashop HandsomeLittleThing . Murah & sangat ekslusif sebab setiap brooch disertakan dengan kotak. Ingat gelang Pandora saje ada kotak? Brooch pun dah up to date di jual bersama kotak.


HandsomeLittleThing menjual handmade lapel pins. Semua pins dibuat sendiri oleh ownernya, akubukansuperman (bukan nama sebenar). Dijual serendah RM15 tidak termasuk postage. Paling istimewa, setiap pin akan diserta dengan kotak. Baru kelas nak bagi hadiah kat boyfriend. Antara pin yang dijual : 


Twitter : RM25
 SALE : RM15 SAHAJA


Moustache RM25


Teddy : RM20
SALE RM10 SAHAJA


Red Bloom : PM sendiri


Airplane : PM Sendiri


Grey Rosette RM25


Contoh cara nak pakai pin semacho ni


Nampak kelainan sikit kat baju kot atau vers. Tapi BBL bedal pakai kat baju kemeja, tak pasal-pasal satu department puji nampak lain dengan brooch bunga biru pada baju. Korang pun jangan segan malu-malu kucing  terjah instashop untuk mencuci mata tengok design pin lain. Sebarang soalan atau tempahan sila layari :

Instagram : HandsomeLittleShop
Telefon / Whatsapp : +6013-5709450
E-mail : hidney@icloud.com

#instagayasaya


BBL ~ lain dari yang lain
(^__^)v



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

9 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL