Jemputan Lawatan Sambil Berjalan Ke Kilang Mamee Bersama Nuffnang

10:13 PM



Alhamdulilah ada rezeki jalan-jalan dari Nuffnang. Bulan Mac dah pergi Nuffnang Birthday Bash & bulan April pun lalu dapat pergi Nuffnang Lovin @ Aloft KL. Kali ini Nuffnang nak ajak ke kilang Mamee di Melaka. Yahoo best tu dapat pergi trip ala-ala lawatan sambil belajar ke kilang. Paling hapening 60 orang blogger lain pun join. Mesti meriah macam rombongan mak cik kiah. Tak silap ramai jugak Nuffnangers dapat email ni.

Rombongan ini akan berkumpul di Subang (akan diberitahu kelak) & semua disponser oleh Nuffnang serta Mamee. Jangan lupa bawa duit poket sebab lepas habis lawatan di kilang, korang akan di bawa berjalan-jalan sekita Jonker Street bersama Nuffnangers & Nuffies. Penuh la dua belah tangan duk shopping sakan. 

Tapi sayang sekali BBL tak dapat nak pergi sebab kena kerja 31 May nanti. Adui sedihnya tak dapat makan Chef Mamee percuma. Tolong kirim salam kat Maskot Mamee ye. Buat korang free pada 31 May nanti jangan lupa pergi join lawatan ni. Bukan selalu dapat pergi trip kilang bersama Nuffnang, setakat trip dengan classmate tu dah bosan kan. Tawaran ini hanya terhad kepada 60 orang blogger. Bertuah betul kalu dapat join tapi apakan daya.

Nak jadi anak emas Nuffnang, ikut tips ini jugak. 


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

12 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. tahniah...saya pun terima...tak dapat pergi kot..

    ReplyDelete
  2. sy pun dapat! Tapi dari Sabah pi sana...wuhuuuu tapi tetap daftar ahaha

    ReplyDelete
  3. Saya pn dpt..mesti best kan kalau dapat join.. =D

    ReplyDelete
  4. Kita pun dapat jemputan juga... tapi tak dapat pegi jugekkk.. ;(

    ReplyDelete
  5. Bestnya dpt invitation nuffnang

    ReplyDelete
  6. akak tinggal melaka....dekat jer kilang mamee nie.....

    ReplyDelete
  7. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
  8. sll dpt invitation drpd nuffnang dan sll jugak la xdpt pg sbb jauh nun diseberang laut china selatan.. :((

    ReplyDelete
  9. Dah isi details. Tapi tgh tinggu confirmation dr Nuff ni. Taktau la dapat ke tak enn hehe harap dapatlah

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL