Hadiah Giveaway Emas Putih Dah Sampai

8:10 PM


Selamat pagi super blogger. Rajin betul blogwalking hari Jumaat kan?


Hari ni gembira betul sebab hadiah giveaway Emas Putih dah sampai pagi ini. Dapat pulak button limited edition bersama business kad emas putih. Teringin jugak nak ada business kad sendiri tapi belum sempat nak buat. Padahal boleh je tempah dengan kaki grafik 
Hafizzy Aziz lagi senang. Insyallah start tahun depan mesti ada business kad sendiri. Tahun ni rasanya sibuk nak habiskan study dulu baru fokus pada blog. BBL memang ada planning nak buat button sendiri, itu pun tengah fikir design button macam mana. Alahai peningnya. Apa pun rasa seronok kumpul button, sekarang ni dah ada 3 bijik button dari Nuffnang & 1 dari blogger. Button Nuffnang tu BBL dapat semasa join event Nuffnang Birthday Bash 007 & Nuffnang Lovin @ Aloft KL. Tak silap ada 4 jenis button dari Nuffnang, kena usaha lagi untuk button terakhir, Hah!, dah macam kumpul dragon ball pulak. Button Churp-Churp pun kena kumpul jugak. Boleh buat kenangan bila dah bersara dari dunia blog kan.


Nantikan sebentar lagi entri tips mendapat CPUV dari Nuffnang ye. Tips ni BBL ceduk dari event Nuffnang Lovin @ Aloft KL 2 minggu lepas. Tengah nak susun ayat entri dulu baru boleh publish.

BBL ~ Salam Jumaat readers
。◕ ‿ ◕。


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. mcm dh jd anak angkat nuffnang la dia nie hehe

    buatlah cepat entri pasal cpuv tu.

    ReplyDelete
  2. wah...byk tu...murah rezeki....

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL