Cek Nuffnang Dah Sampai

4:58 PM

HANGAT! 9 Ciri-ciri lelaki #handsome maksimum 



Alhamdulilah, selepas sebulan cash out pada 1 April lalu, hari ini BBL dah dapat cek Nuffnang yang pertama. Dari tahun lepas asyik hold cash out tapi April lalu tergatal tangan nak tekan butang cash out. Nak merasa nervoues terima cek Nuffnang ni. Asyik tumpang gembira tengok blogger lain berkali-kali cash out kan. 

Mungkin esok BBL akan tunaikan cek tu & ada sesuatu BBL nak buat dengan duit blog ni. Nilai RM268.84 sangat besar & itu hasil dari klik-kllik korang jugak. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi klik iklan di blog. BBL nanti akan balas tolong klik jugak. Jangan lupa terjah Rahsia Buffered Earning CPC,  CPUV & Blogbuster Nuffnang malam ini ya.


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

7 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Wahhh ! Tahniah. Amount yang banyak juga. Enjoyyy ur shopping. Ehhh ! :D

    ReplyDelete
  2. Oo. banyak-banyak.. Boleh buat beli duit raya haha

    ReplyDelete
  3. banyak juga....syukur alhamdulillah murah rezeki....nnt kongsila tip2.....bole belaja sket2..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL