Menang Tiket Konsert Taylor Swift Dari Hotlink

3:52 AM



Fuh tak sangka jawapan main tembak akhirnya betul. Kan dah menang sepasang tiket Red Tour Taylor Swift in Kuala Lumpur pada 11 June 2014 di Stadium Putra Bukit Jalil. Bulan 4 hari tu BBL dah submit penyertaan Giveaway Tiket Konsert Taylor Swift 8Shared tapi nampak gayanya tak menang pun. Dengan Hotlink ada rezeki dapat tiket free, kena start hafal lirik lagu Love Story la.

Korang nak menang pun boleh lagi sebab ada 150 pasang tiket percuma sehingga minggu pertama bulan Jun. Caranya sangat mudah. Ikut step di bawah :

1. Download Hotlink RED di  Play Store

2. Tekan kolum Claim your tickets to Taylor Swift "The RED Tour"
3. Tekan butang "CLAIM"
4. Jawab soalan mudah yang di berikan ( Tanya Pak Cik Google sudah)
5. Jika betul, dah menang sepasang tiket konsert percuma!


Untuk tuntut tiket konsert supaya korang boleh tengok Taylor Swift depan mata, kena datang pick-up tiket pada 7  Jun 2014 di The Square, Publika sempena ULTIMATE FAN event nanti. Apa tunggu lagi, cuba try. Ops, peluang ini hanya terbuka kepada pengguna Hotlink sahaja.

BBL ~ yeah.. reeedd...
(◣_◢)



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

8 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. wahh.. untungnya dpt pergi. Teringin jugak, tpi konfem tak boleh pergi punya.. Lepas pergi nnt update entry fasal konsert tu tau.. Hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, nanti BBL update tentang konsert ni

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. I deleted my old comments because i feel i was being too nice to you.

    oh my god! you don't even hafal her simplest song and yet you took a chance to go to her concert. well aint that great you effin wannabe you ended up taking lots of pictures without singing along to her songs.

    other people who happens to be one of her biggest fan and HAFAL all her effin songs deserve a chance while people like you should go to malaysian concerts.

    damnit! i'm so frustrated.

    ReplyDelete
  4. nasib baik kita x minat taylor swift. kita minat syarifah aini je. eh huhhu. apapon tahniah

    ReplyDelete
  5. Nad dapat cover iPhone Taylor pun dah epy! <3 Hihik

    ReplyDelete
  6. okayyy.. jelllyyynya! hehehe..
    suka sgt Taylor Swift cuma takde la sampai nak pergi concert sebabnya tak suka dan tak larat nak berkonsert ni.. hehe.. have fun ye nanti! :D

    ReplyDelete
  7. wow!!!!bestnya...inilah yang orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu...anyway, congratulation bro...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL