Akaun 8Share Tak Boleh Log In

7:05 AM



Assalamualaikum & hello there, 

Apa nasib malang minggu ni bila tak dapat nak access akaun 8Share. Terbantut niat nak cash-out duit dalam 8Share. Dah 2 kali dapat notification cash-out tapi buat dek je dari bulan puasa. BBL dah try buka dengan lappy biasa tapi crash macam dalam gambar. Bukan hanya dengan Google Crome tapi Opera pun sama. Buka dengan telefon pun sama crash. Stress! Bila buka dengan apps okay je cuma campaign tak update dah habis ke belum, susah jugak nak share link dalam blog sebab dah biasa share kempen melalui laman web. Dengan apps boleh buka tapi nak cash-out tak boleh. Bertambah stress bertengkek-tengkek. 

Buat sekarang BBL bergantung pada email dari Yuna untuk update kempen terbaru. Terpaksa jugak share kempen ke email untuk dapatkan link kempen. Aduh susahnya bila ada masalah begini. 


BBL ~ kena format lappy agaknya
˓(ᑊᘩᑊ⁎)""


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Setelah sekian lama tak share kempen di 8share, harini gatai tangan pegi share.. hahaha...S

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL