Dah Boleh Log-In Akaun 8Share

1:00 AM


Assalamuualaikum & hello there, 

Masih ingat lagi entri akaun 8Share tak boleh log in 2 hari lepas? Alhamdulilah hari ni baru dapat akses semula akaun tu. Nasib baik Yuna 8Share jadi supergirl selesaikan problem tahap stess ni. Bila timbul masalah begini BBL terus email Yuna, mana tak risau ada lebih RM50 duit dalam akaun 8Share tak kan burn macam tu je. Lain la setakat RM1.20 tu tak heran sangat bila akaun kena block.


Selepas sehari BBL hantar email, esoknya Yuna terus balas & malam ni baru check website 8Share dah boleh log in seperti biasa. Syukur time tu dapat tengok duit masih ada. Terus cepat-cepat tekan butang cash-out. Sekarang ni dah boleh share kempen macam biasa. Paling penting hari ni hasil dari kempen melimpah bila share di FB & fan page BBL. Terima kasih korang tolong klik iklan tu. Nanti BBL balas tolong klik iklan Nuffnang kat blog ye. Baru deal kan. 


Mood tengah gembira sampai tersenyum sampai nampak gigi. :)

BBL ~ lega dah setel problem
(◡ ‿ ◡ )


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. alhamdulillah , masalah dah selesai ...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. settle masalah.. ingatkan yuna penyanyi tu.. hehehe

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL