Selamat Hari Lahir Kepada Saya

2:07 AM


Assalamualaikum & hello there,


Semalam 10 ogos hari lahir BBL, tak ada special pun semalam cuma nasib baik tak kena mandi tepung gandum je sebab BBL buat senyap je kat office. Naya kalu balik rumah dengan tepung. Waktu nak puch card baru ada wishing dari kawan office itu pun cepat-cepat angkat kaki balik rumah. Di rumah pulak nasib baik semuanya belum balik kerja & terus masuk bilik kunci pintu dari dalam. Haha hari bahagia ni kena sembunyikan diri kalau tak habislah kena dera. Check email banyak jugak email wishing bornday antaranya:

1. Doodle Pak Cik Google


2. Tonton Team - Free Baskin Robbins lagi



Yang lain tu biasa-biasa wishing dengan kopun percuma suruh pergi shopping kat kedai. Tengah bulan ni aliran duit slow sikit bila kurang investor kasi dana. Mungkin hujung bulan baru redeem kopun tu. Facebook jangan citer la penat tangan nak ucap terima kasih sebab wishing melalui PM. Tahun ni BBL buat picture je lagi senang nak post kat semua orang tu. 


BBL ~ terima kasih
( -_・)σ - - - - - - - - ・


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

13 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. selamat hari jadi BBL.. semoga di panjangkan umur , di murahkan rezeki.. AMIN !!

    http://www.feetrimahadzir.com/

    ReplyDelete
  2. Selamat hari jadi
    Semoga panjang umur dengan kesihatan yg berpanjangan dan murah rezeki selalu. hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir diucapkan buat BBL..:)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir BBL :) semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki awak :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday BBL, cikna pn sllu gak dpt kupon2 ni tp xprnh redeem pn...'

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL