Surprise Dari Nuffnang

1:32 AM



Assalamualaikum & hello there,

Tengahmalam tadi buka email terus melompat atas katil bila dapat surprise jemputan ke #NNRaya open house 2014 Nuffnang pada hujung minggu ni. Terover excited terus geledah almari baju cari baju melayu raya lepas, fuh nasib baik jumpa. Seriuz BBL dah macam low confident bila hanya 120 pairs invatation untuk Nuffnangers sebab hastag #NNRaya lebih dari 150 instgram Nuffnangers. Syukur alhamdulilah ada rezeki ke event Nuffnang lagi selepas pengalaman jadi ejen rahsia di majlis hari jadi Nuffnang & cit chat bersama Nuffnang lovin @Aloft KL beberapa bulan lepas.

Nuffnang Raya Open House 2014 akan diadakan pada 23 Ogos 2014 (sabtu ni) bermula jam 3 petang sampai 8 malam bertempat di Wanaka the Bungalow, Damansara Height. Tak silap, ramai jugak blogger dapat invatation #NNRaya & besar harapan dapat jumpa blogger lain sabtu ni. Korang pergi tak?


Dengar cerita Redmummy & Cik Lily Putih pun datang rumah terbuka ni. Kena kosongkan memory phone la untuk snap gambar banyak-banyak. Ada banyak game untuk korang main seperti U Mobile call to win, Ambi Pur snap & win, cabaran batu seremban & congkak selain penuhkan perut dengan menu hari raya. Nuffies ada pesan, ada banyak produk Ambi Pur akan diberikan nanti. Uh tak lupa snap korang bergaya dengan baju raya bersama blogger lain di WowPhotobooth. 

Nantikan entri penuh pasal open house Nuffnang minggu depan. Korang pun pergi jugak? Mohon tinggalkan komen di bawah sebab ada sesuatu istimewa untuk korang sabtu nanti.

Entri khas untuk Nuffnangers :

BBL ~ mintak maaf dengan Nuffies
(∩`-´)⊃━☆゚.*・。゚


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

17 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Replies
    1. Jangan sedih, nanti ada rezeki dapat pergi event Nuffnang

      Delete
  2. jauh la plus mmg x de transport nak pegi. padahal kalau ade transport, xde masalah pun haha.. tahniah bro. nanti upload gambar banyak2 kat next entry hahaha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasih..nanti kalu dekat jangan lupa join

      Delete
  4. seronooknya..nad tak dapat..huaa sedihh

    ReplyDelete
  5. fuyooo! untung lah dapat invitation. FD dah tentu tak dapat sebab jauh sangat ;D
    tahniah ye dapat pegi open house Nuffnang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala baru ingat Fatin join sekali weekend ni..

      Delete
  6. kita jumpa di sana ya... ^__^ nanti berselfie sampai pitam.. hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bawak extra power bank ye..jangan risau sebab umobile sponser free wifi sabtu ni

      Delete
  7. untung la dekat, nk join jgak tapi jauh..:)

    ReplyDelete
  8. Salam kenal :)

    Blog bandung laici byk beri info tentang blogger and nuffnang. Thanks a lot and teruskan menulis yer ★

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL