Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, July 29, 2015

Jejaka Superhero Misteri & RM100

Assalamualaikum & hello there,

Minggu ni penuh news feed Facebook & timeline Instagram gambar jejaka superhero misteri. Siap ada berani selfie bagai dengan superhero, ada misi menyelamat orang kesusahan ke? Kawan BBL ada snap gambar lelaki misteri tu. Rupa dia macam ni.



Ha, kalu korang nak tahu..jejaka superhero misteri ini ialah EfforlessMan dari Lazada Malaysia. Paling best superhero ini nak bagi  vouncher shopping dalam Lazada. Wah bestnya.



Sekarang ini Lazada ada buat promosi The BIG Effortless Shopping Sale bermula 27 Julai hingga 31 Julai 2015 ini. Sure diskaun kaw-kaw punya. Terbaik la Lazada Malaysia rajin buat sale tiap bulan.


> Klik Banner untuk The BIG Effortless Sale <


Selain tu, Lazada Malaysia ada buat contest mudah cap kacang untuk korang senang-senang je boleh menang hadiah voucher. Nak menang tak? Actually ada 2 contest yang rugi sangat kalu tak join.


Contest Pertama : 

Hadiah RM100 Shopping Voucher untuk 2 pemenang setiap hari. 
  1. Selfie bersama EffortlessMan (hint:superhero akan berada di sekitar KL atau ketahui update di Facebook Page Lazada tentang lokasi EffortlessMan) rujuk link ini > Lokasi EffortlessMan
  2. Upload gambar tersebut di Facebook berserta hashtag #EffortlessManHunt & #LazadaMalaysia 
  3. Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti masing-­masing. Simple & senang!
Contoh gambar seflie atau groupfie macam ni.


Kalu korang bercadang nak hangout ke KL hari ini atau esok, jangan lupa cari superhero EffortlessMan ya. Bila nampak je terus kejar dia mintak nak selfie.


Contest Kedua : 

Hadiah RM100 shopping voucher untuk 3 pemenang setiap hari. 
  1. Tinggalkan komen di page ini : http://www.lazada.com.my/effortless­manhunt/ 
  2. Teka dimana tempat seterusnya EffortlessMan akan pergi. 
  3. Siapa dapat teka dengan betul atau paling hampir dengan lokasi sebenar, berpeluang untuk menang. 
Senang je kan. Untunglah korang boleh menang voucher shopping Lazada macam tu je. BBL pun nak bersiap untuk cari EfforlessMan  ni.



Maklumat terkini contest ini / promosi / code diskaun Lazada 
jangan segan LIKE link berikut

Facebook : https://www.facebook.com/LazadaMalaysia 

BBL ~ confirm laju delivery kalu  EfforlessMan hantar barang
~=[,,_,,]:3

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

1 comment:

  1. area Tganu ada nie mesti mung org pertama yang cari dia kan hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...