Senarai Pemenang Giveaway Duit Raya Dari BBL

2:48 PM

Assalamualaikum & hello there,


ta...ta...da..da..ta..

Secara rasminya Giveaway Duit Raya Dari BBL telah tamat!


Terima kasih kepada semua blogger yang join. Tak sangka giveaway kali ini mendapat penyertaan 118 entri. Terima kasih semua. Sekejap je dah nak raya kan, rasa macam baru minggu lepas kita berpuasa kan.
Jom kita check out siapa yang menang duit raya dari BBL kali ini. 

Duit Raya RM 5 untuk 5 pemenang

2. narumihuda.blogspot.com/ [SUDAH DITUNTUT]


4. amirahamer.blogspot.com/  [SUDAH DITUNTUT]


5. lyalee.blogspot.com/  [SUDAH DITUNTUT]


Duit Raya RM 10 untuk 3 pemenang


1. mama3farhanah.blogspot.com/ [SUDAH DITUNTUT]
3. theathra.blogspot.com/ [SUDAH DITUNTUT]


Dan tahniah untuk pemenang duit raya bernilai RM20


Duit Raya RM 20 untuk 1 pemenang



music-syasya95.blogspot.com/

Tahniah...tahniah semua..
Kepada pemenang, sila email detail ke budakbandunglaici@yahoo.com

1. Nama penuh :
2. No akaun bank :
3. Nama bank :

Sebolehnya bagi akaun Maybank Berhad ya. Kalau ada la, senang sikit BBL nak transfer duit. Bank lain pun boleh jugak. 

BBL ~ terima kasih semua
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

24 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Assalamualaikum ,Alhamdulillah rezeki di sini. ain dah email :) Terima kasih and tahniah semua yang menang dan join

    ReplyDelete
  2. Huwaaaa....kita x menang...hehehe...tahniah yg menang!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada yang menang. .blom rezeki lg nampaknya

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya
    tahniah buat pemenang
    takde rezeki pulak

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri...
    huhu... belum ada rezeki la tahun ni..
    congrats kpd pemenang n yg xmenang, kita cuba lg okeyhhh!!(^^,)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya....
    tahniah yang menang =)

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang.. tak ada rezeki di sini..

    ReplyDelete
  8. tahniah pd yg memang..huhuhu xde rezeki kita...hukhuk

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, terimakasih :) saya dah emailkan details yg diperlukan.

    ReplyDelete
  10. Tahniah bg yg dpt duitraya tu :)

    BTW selamat hari raya aildilfiri maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kpd semua pemenang. belum ada rezeki saya lg :)

    ReplyDelete
  12. wah..tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. gud luck pulak dah.. tahniah tahniah =P

      Delete
  14. tahniah semua, rezeki raya :-)
    selamat hari raya, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  15. jom join this

    http://anakbonda.blogspot.my/2015/09/100-followers-giveaway-contest-2015.html

    hadiah yang ditntut pass kt saya jer ler saya pun join tp xmenang

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL