Update Header Raya 2015

1:18 AM

Assalamualaikum & hello there,

Alhamdulilah kita dah minggu terakhir Ramadan & hujung minggu ni dah raya! Yeay angkat tangan semua. Nak meriahkan mood raya dalam blog ni, BBL dah update header khas untuk raya 2015. 


Tada... da... da..



Bertema biru laut dengan kolaj menu raya seperti biskut raya, ketupat, bauhulu & rendang pastinya lagi terasa cepatlah raya datang. Header cukup simple tapi berwarna warni kan. 

Apa pun bagi korang nak balik raya minggu ini BBL wish selamat balik kampung & berhati-hati walaupun duduk relax dalam flight. Mana tau ada tertinggalkan beg biskut raya ke, tak merasa biskut raya tunjuk-tunjuk. Hahaha

BBL ~ kosong-kosong ya
ヘ(◕。◕ヘ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

16 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. cantiknya header..
    anyway,Selamat pulang ke kampung halaman ea..(:

    ReplyDelete
  2. amboi... besarnya header... cantik
    kosong-kosong juga yer.

    ReplyDelete
  3. Wahh header. nak header raya jugak la. cari gambar balang biskut jap

    ReplyDelete
  4. Wah cantik2. Hehe. Selamat hari raya BBL! :-D

    ReplyDelete
  5. amboi! blog pun ikut tema ni...hahahaha...yeay!

    Happy Eid in advance BBL!

    ReplyDelete
  6. comellll ^____^
    saya suka! saya suka!

    ReplyDelete
  7. style...


    salam aidilfitri...
    maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  8. cantik cantik *clap clap*
    kan CT dah lama x singgah sini.. skali da habis load..
    wow meriah =)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL