Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Friday, August 28, 2015

#MovieReview : The Transporter Refueled Mesti Tengok


Assalamualaikum & hello there,

Tengok trailer The Transporter Refueled pun BBL dah terasa teruja nak tengok minggu depan, 3 September ini. Gaya jalan cerita trailer pun excited habis movie ni. Oh apa kata tonton dulu trailer The Transporter.

Trailer The Transporter Refueled



Sinopsis The Transporter Refueled

Movie ni kisah mengenai Frank Martin, bekas sindiket upahan. Kini dia bebas & ingin mengambil contrak upahan menjadi driver sulit kepada high profile penjenayah. Ayahnya, membayar Frank untuk bercuti ke Selatan Perancis tetapi sebaliknya berlaku apabila dia terlibat misi mengatur rompakan bank bersama Anna serta dua perempuan lain. 




Frank sangat mahir tentang sport car & super intelligent membawa kereta bersama ketiga-tiga perempuan melarikan diri dari Russian kingpin. Tanpa sedar sebenarnya Frank terlibat dalam permainan membalas dendam oleh tiga perempuan jelita tersebut.




Nak lagi excited tengok movie ini. Check out semua video bawah ni


The Transporter Refueled – “ Anatomy of car chase” Featurette




The Transporter Refueled - "Training" Featurette



Nak full board story kenalah tonton sendiri The Transporter Refueled hujung minggu depan. Save the date ya!


 The Transporter Refueled akan datang di semua panggung wayang & IMAX bermula pada 3 September 2015 ini.


BBL ~ esok tengok wayang!
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

2 comments:

  1. alaaa mana abg botak jason statham?? dah ganti org baru ea..:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...