Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Sunday, August 30, 2015

Selamat Hari Merdeka, Malaysia!

Assalamualaikum & hello there,

Selamat tengahari semua. Selamat hari merdeka rakyat Malaysia. Tahun ni masuk 58 tahun Tanah Melayu merdeka dari pihak Inggeris. Macam biasa, BBL akan update header khas sempena merdeka tahun ni. Tu ada kat atas header simple je pun. Header tahun lepas pun ada lagi, tapi lupa letak dalma folder mana. Adoi.

Lepas ambang merdeka semalam, terus balik cepat-cepat buka Google Malaysia. Tak sabar nak tengok doodle merdeka tahun ni. Element teh tarik dalam keyword Google berjalur gemilang. Yes, teh tarik paling ikonik menyatukan rakyat Malaysia, Cina, India, Melayu, Iban semua sukakan teh tarik & boleh minum satu tempat sama tanpa was-was - restoren mamak.



Apa pun BBL ucapkan selamat hari merdeka buat semua pembaca blog. Merdeka lagi?



--------------------------------------------------------------------------------

Ini entri khas yang membuatkan BBL bangga menjadi rakyat Malaysia. Jangan lupa baca ya.


BBL ~ selamat menonton sekali lagi
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

3 comments:

  1. Selamat hari merdeka...Sayang Negara Malaysia Sehati Sejiwa

    ReplyDelete
  2. Salam Merdeka BBL....yelah kan google mmg kreatif, suka tukar tukar doodle ikut keadaan semasa

    ReplyDelete
  3. salam merdeka BBL...syukur malaysia aman

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...