Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Thursday, August 13, 2015

Result Semester Akhir UiTM

Assalamualaikum & hello there,

Semalam dah berakhir mimpi ngeri student degree UiTM bila result exam semester lepas dah keluar tengah malam tadi. Sekitar jam 11 malam, result exam dah masuk inbox & alhamdulilah lulus dengan jayanya walupun tu subjet repeat. Oh baru rare jadi student ada paper repeat. Ha adik-adik junior jangan ikut perangai abang BBL asyik dengan blog sampai tertungang paper economic - #tips,masukU


For those korang satu geng degree UiTM 1 Malaysia BBL ucapkan tahniah & terima jelah result sem ni dengan redho. Yang dekan tu, double tahniah ya. Yang bakal konvo hujung tahun ni, yeah kita konvo ramai-ramai okay. Paling last, korang ada repeat paper tu jangan lupa attend kelas repeat sem depan. 


BBL ~ lagi sekali pakai jubah konvo uitm
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

9 comments:

  1. Alhamdulillah... tamat juga akhirnya.
    Boleh sambung ke peringkat seterusnya... kipidap :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih Amanda.. rindu nak blogwalking

      Delete
  3. tahniah bro.. selamat cari kerjaaaa... lai lai mai putrajaya hahaha

    ReplyDelete
  4. Tahniah dik...lps nie dah boleh cari calon isteri...oppss

    ReplyDelete
  5. Tahniah dik...lps nie dah boleh cari calon isteri...oppss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...