Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, August 12, 2015

TripletMY - Jangan Tertipu

Assalamualaikum & hello there,


&


Korang pernah snap/edit gambar macam kat atas atau guna app camera Clone, Twinks atau CloneYourSelf untuk buat 'kembar' sendiri? Mesti pernah kan?


Tapi tahukah korang bahawa gambar diatas bukan edit atau snap guna apps tetapi gambar kembar 3 seiras. Jarang-jarang dengar kembar 3 muka seiras, silap hari bulan boleh pening nak sembang dengan 3 orang yang sama muka. Hahaha ini betul rare.



- Twin -
dua kanak-kanak lahir pada waktu sama (tarikh/masa sama)

- Triplet -
tiga kanak-kanak lahir pada waktu sama (tarikh/masa sama)


Mereka bertiga ini ialah @triplet_hisham - Aminah, Khadijah & Aishah. First time tengok dalam instagram ingatkan edit guna app Clone atau trick Panorama rupanya memang adik beradik kembar 3. Kalu setakat kembar 2 dah biasa dengar sebab BBL sendiri memang ada adik kembar tapi tak berapa nak seiras sebab abang berisi sado sikit dari adiknya. Hahaha


Nak tengok lagi gambar Triplet? 


Ini pun BBL nyaris tertipu (hampir nak percaya gambar Clone) tapi perasan kasut berlainan walaupun tinggi, gaya rambut, baju & style lebih kurang sama. Hahaha cuba teka mana satu abang, adik & yang tengah? 



Ish peningnya


Jawapannya BBL pun tak tahu! Adoi

Tapi nasib baik both triplet ni ada akaun instagram masing-masing. Nah check out ya



Those guys ni student UiTM Shah Alam, sorang tu dah ada girfriend tapi 2 lagi kembar tu solo (agaknya). Kembar 3 ini kalu buat prank pergi kedai baju mesti confius, pakai baju sama..sorang test baju, sorang test kasut & sorang buat payment kat kaunter. Mesti mengigau cashier hari tu. Hahaha


Ada member atau sedara kembar 3? Jangan lupa shout dorang dengan 
hastag #tripletMY #KembartigaMY

BBL ~ Tarik nafas kejap
(╯°□°)╯

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

10 comments:

  1. aku pun tertipu. hahaha. ingat edit hahah

    ReplyDelete
  2. Sy baru stalk dorang tadi. Mmg susah nk bezakan dorang ni last-last mengalah jgk. ==, hehe

    http://anies-msletoes.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st tengok gambar dah pening mana satu abang adik

      Delete
  3. ingatkan pakai application pape. hahhaa

    ReplyDelete
  4. pergh... muka semua sebiji. subhanallah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung dorang boleh tengok muka sendiri tak payah pandang cermin

      Delete
  5. Adehhh...mmg confius...kne tgk btol2 la BBL ... Pkai bju sama plak tu...habis tenyeh mata nk bezakan...adakah aku bermimpi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...