Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Saturday, September 19, 2015

Harga Bean Bag Doof Malaysia

Assalamualaikum & hello there,

BBL dah lama cari bean bag buat hiasan depan tv rumah tapi mostly harga RM80 above termasuk dalam Lazada.my. Bean bag paling comel BBL pernah tengok mestilah version Doof, macam comel dengan harga beratus-ratus sebijik bantal tu.


Harga Bean Bag Doof

Jika berminat, klik terus gambar. BBL dah link dengan laman web Doof untuk pembelian terus.




Jika bean bag pecah atau terkoyak sampai bean dalam tu terkeluar, jangan risau. Beli saja Doof Savers & isikan dalam bean bag bocor tadi lepas tu jahit macam biasa. Tak payah risau ya.


Atau pun jika korang nak baju t-shirt dari Doof pun ada, Sesuai untuk diri sendiri atau hadiah kepada kawan. 


Planning nak buat party, majlis reunion, family day company atau pelamin bean bag? Jangan risau kerana Doof Bean Bag ada menyediakan sewaan bantal bean bag. Bukan satu, bukan tiga tapi hingga 20 biji bantal berwarna warni bean bag. 



Elok jugak buat hadiah kahwin bean bag ni. Besar kedabak je pengantin dapat hadiah nanti. Seronok la laki bini landing atas bean bag sambil tengok movie together. Kan?

Lagi satu, bosan dah asyik terbaring atas bean je. Kenapa tidak pelbagaikan cara nak duduk atas bean bag ni. Jangan tekap muka dengan bean bag sudah. Tak sempat nak bernafas nanti.



Untuk maklumat lanjut, klik laju laju


BBL ~ nak beli bean bag! 
(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...