Tahun Gangnam Stayle Kembali

4:55 AM



Tekaan BBL video Gangnam Style akan mencapai 2 billion views betul jugak akhirnya. Hari ini PSY mencatat satu lagi rekod baru apabila video tarian kuda Gangnam Style menjadi video pertama ditonton lebih dari 2 billion kali selepas memecah rekod 1 billion view pada Disember 2012. 


Sebagai menghargai kejayaan peminat setia PSY yang hari-hari buka video ni, sebuah ikon animasi ala gangnam style menari-nari sebelah pengiraan jumlah tontonan. Jika korang klik ikon tersebut akan keluar satu animasi khas di atas video Gangnam Style. Tak percaya, buka Youtube cepat. Jumlah tontonnan sekarang ialah 2 billion 2 juta lebih. 


Sekarang agaknya orang nak target 3 billion view dalam masa setahun dari sekarang. Mampu atau tidak kita tunggu la.

BBL ~ penat balik dari office
(◣_◢)



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Wahh.ramainyaa :) Jap nak ushaa video tu jap

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL