8Share Berwajah Baru

8:48 AM

HANGAT! 360 era baru 2014


Patutlah hari ni tak boleh log in dalam app 8Share, rupanya 8Share tengah upgrade sistem berwajah baru.  Cuba log in akaun 8Share korang. Kalu dapat page Bad Way minta maaf ye. Biasalah sistem tengah under construction, ada beberapa button tak boleh link lagi. Ini antara perkara baru 8Share.

1. Notis kempen akan berakhir.


Kalau sebelum ini, korang akan share kempen sampai lebam selagi tak capai limit RM10 tapi sekarang 8Share akan keluar notis Ending Soon bermaksud kempen tersebut akan berakhir esok lusa. Yelah, korang rajin share kempen maka cepatlah habis tempoh kempen running.

2. 3 button share kempen


Kini ada 3 button share kempen, link kempen, button post di Twitter & Google+. Jika perasan, sebelah kanan pun ada button share. Senang sikit nak copy link kempen tanpa scroll ke bawah.

3. RM1.50 untuk setiap ahli baru


Sebelum ini, setiap ahli baru mendaftar bawah nama korang, 8Share akan kredit RM1.00 sebagai ganjaran tapi bermula hari ini, setiap ahli baru mendaftar bawah nama korang, Rm1.50 akan diberikan. Wow, makin masyuk la. 

Nak daftar? Sila tekan ---> Borang Pendaftaran 8Share

Korang dah check out akaun 8Share? Masih pening dengan page baru kan?


BBL ~ Boleh topup ASB
( ゚∀゚)っ


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL