Gelas Coke McDonalds Percuma Sempena Ramadhan

2:06 AM



Meraikan bulan Ramadhan 2014, McDonalds menghadiahkan gelas Coke percuma dengan setiap pembelian Value Meal Large Set di semua rangkaian McDonalds. Semalam bermula giveaway percuma ni. Hari ini BBL dah dapat 1 gelas edisi Ripple. Paling cun ada 6 corak semua sekali. Gelas Mcd Coke ada di tukar setiap minggu pada hari Khamis. Rujuk gambar ini ya.


Istimewa gelas Coke tahun ni bila korang suluh lampu pada bahagian atas, akan terjadi bayang-bayang mengikut corak gelas. Tengok gambar di bawah ni.


Dah jadi favorite kumpul gelas Coke setiap tahun, setakat ni BBL dah simpan 2 edisi gelas Coke.  Pertama tahun 2012 & tahun 2013. Ada 2 complete set untuk setiap edisi. Nampak gaya tahun ni ada menu ada McDonalds untuk berbuka puasa.


BBL ~ boleh tayang depan tetamu nanti
o( ̄ρ ̄)o


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Pernah dapat cawan ni .. Best kalau dapat cawan macam ni. ;)

    http://www.adarain.com/2014/06/kenapa-blog-adarain-terbaik/

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL