Meriahkan Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014

1:34 AM




Assalamualaikum & hello there,

Ini giveaway pertama di sponser oleh BBL. Asyik masuk contest je, sekali sekala nak rasa jadi tukang sponser walaupun tak sebesar padang bola hadiah tu. Mungkin tahun  depan kena buat satu bajet untuk sponser giveaway kan. Ha, korang yang belum submit nama, cepatlah hantar entry. Mana tahu ada rezeki menang cash money sponser by BBL. Lepas dah nak topup belanja makan seminggu ni. Anyway gud luck guys!



Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 bermula pada jam 4.00 pe 11 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 11 November 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 552.90 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.
Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Yun Sing | Ana Solehah | Syaza Raihanah | Iklil Syahmi | Idah Rashid | IanFaizal | Mar Mansor | Kathy R'bain | Shad | Ssurianah Yana | NurAlja | Aika Azizan | Budak Bandung Laici | Hunny Kitty | Si Tracey | Noryussyairah | Ida
2. Wajib Like Fanpage Sponsor

       


3. Follow Twitter + Instagram Sponsor
Twitter :   


Instagram :  Rexylla_Blogshop  Aerill_Hassan
4. Tambah Google Plus Sponsor 
+Mohamad Khairil  +ct fand 
3. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

37 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 12 November 2014.

Good luck!


BBL ~ selamat menonton sekali lagi
o( ̄ρ ̄)o


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. CN follow sini 501 dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/10/giveaway-diari-jejaka-hangat-2014.html

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL