Apa #OctoTreats Korang?

10:51 PM

Assalamualaikum & hello there,



Nak menang vouncher H&M bernilai RM50? Nak makan free Pizza Hut atau KFC sampai kenyang atau nak guna RM50 pergi tengok wayang? Bermula 10 Oktober sehingga 3 November 2014, 8Share nak beri hadiah di atas kepada pemenang contest #OctoTreats!. Berita best betul untuk semua pemilik akaun 8Share.

Macam mana nak menang ni? :D

Caranya mudah simple je, hanya perlu snap gambar apa korang nak buat dengan duit 8Share selepas cash out. Contohnya nak guna duit tu untuk pergi shopping baju baru, belanja adik beradik pergi makan steamboat, bayar bil wifi atau apa saja korang idamkan. 

Kemudian upoload gambar tersebut dengan hastag #OctoTreats di Instagram atau Twitter bersama caption nak buat apa dengan duit cash out tu. Bila dah upload, copy paperlink gambar instagram tu & submit di akaun 8Share. Senang citer submit je melalui link ini -> Submit contest 8Share . Kalu tak faham, sila rujuk intrustion ni -> Cara nak submit #OctoTreats

Korang boleh submit sebanyak mungkin, lagi kreatif gambar tu makin besar peluang nak menang hadiah kan. Alah, boleh cakap semua ada akaun 8Share cuma belum cukup earning nak cash out je kan? Jadi sementara tunggu earning cukup RM50 untuk cash out, apa kata berangan dulu kejap apa korang nak buat dengan duit tu nanti. 


Contohnya macam BBL submit di Instagram ni. Agaknya berbaloi guna duit 8Share tak? 


Pemenang akan di umumkan mengikut tarikh di bawah :


  • Week 1 (20 October 2014) - hadiah vouncher H&M bernilai RM50
  • Week 2 (27 October 2014) - hadiah vouncer KFC / Pizza Hut bernilai RM50
  • Week 3 (3 November 2014) - hadiah RM50, akan dikredit dalam amoun earning 

Pstt, BBL nak share tips nak cepat cash-out 8Share.
BBL ~ wish me gud luck
o( ̄. ̄)o


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL