Hadiah Giveaway 8Share Dah Sampai

8:41 PM



Assalamualaikum & hello there,

Sila rujuk WW #40 ni. Ingat tak lagi entri BBL menang key chain dari 8Share sempena hari Malaysia ke 51. Alah key chain biasa je tapi special post dari 8Share menyebabkan hati ku girang macam cash out beriban-riban. Ha, ini kali ke 2 BBL dapat hadiah dari 8Share, first tu tiket konsert Ke$ha di Stadium Negara tapi kena banned oleh kerajaan Malaysia. Tak dapat nak tengok kakak Ke$ha menari zapin. Hahaha 



Terbaru key chain 1Malaysia ni. Simpan jelah kot boleh gantung dengan kunci rumah nanti. Korang boleh menang jugak, rajin-rajinkan jari jemari buka portal 8Share ye.

Oh lupa, ni tips macam mana nak cash-out cepat dengan 8Share

Nak daftar 8Share pun boleh, isi borang di sini -> borang pendaftaran 8Share 

BBL ~ selamat menonton sekali lagi
o( ̄ρ ̄)o


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

17 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. dpt jgk..tp xtau dh smpai umah ke blom..

    ReplyDelete
  2. Comelnya.. Akak suka kumpul keychain.. tapi sejak berpindah randah ni dah tak tau mana pegi keychain byk2 tu.. Adehhh.. -..-"
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  3. Tahniah..8share ni nak kena rajin..akak dah daftar tapi malas nak share2 nih..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, kena rajin sikit kalu dengan 8share ni

      Delete
  4. salam singgah dari sabah :)
    follow saya juga ya...
    http://kylifa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauhnya blogwalking.. terima kasih sudi singgah

      Delete
  5. waaah tahniah tahniah..
    tak reti nak guna 8share

    ReplyDelete
  6. WE ARE RECRUITING NEW HOT WEBCAM MODELS!
    PROFIT UP TO $10,000 PER WEEK.
    SIGN-UP AS A BONGA MODELS CAM MODEL TODAY!

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL