#8Share : Kempen Share, Care, Love

10:20 PM

Assalamualaikum & hello there,


Kalu korang buka akaun 8Share mesti perasan kempen Share, Care, Love. 8Share kini sedang mencari sumbangan untuk rumah kebajikan Klang Utama Caring Home yang terbakar awal tahun ni. Kesian budak-budak ni hilang tempat tinggal. 



 Rumah kebajikan ni didiami oleh 46 orang kanak-kanak berumur dari 1 tahun hingga 24 tahun. Untuk tu, sasaran #8ShareCare nak kumpul RM 1, 000.



So, macam mana nak tolong?


Langkah 1 :

Tekan button 'Talk To Us' & just pm jumlah korang nak derma & nama. Minima sumbangan ialah RM1. 



Langkah 2 :

Sumbangan tu akan dipotong dari Earning 8Share korang. Pastu tunggu je ekad Thank You.



Senang kan? Apa lagi hulurkan tangan nak derma sebanyak mana korang nak. Tak kisahlah siapa meraka, bangsa apa, agama apa sebab paling penting niat kita nak membantu orang kesusahan & pahala dari Allah SWT. Semoga sumbangan derma korang akan bermanfaat untuk mereka.


Smile.Donate.Share. Love it!


BBL ~ derma kilat
[^.^]

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Alaaaa 8share pun tak berduit ni. Hurm. Baiknyaaa BBL ni. :D

    p.s : nad letak BBL dekat list favorite ever nad tau. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la BBL. Bila Nad nak letak saya pulak dalam list favorite ever nad? tapi saya x best pun macam BBL. leulz

      Delete
    2. Ala seringgit kita hulur hari ni..esok lusa dapat rm10 berganda2..

      Hehe terima kasih nad..

      Delete
  2. bagus pendekatan nak menderma macam ni kannn.. nak keluarkan duit kat poket kadang2 x terberi.. sapa yang ada akaun 8 share , boleh laa menderma.. takpe.. nanti rezeki kat 8 share akan berlipat kali ganda lagi..insyaa Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. seringgit kita hulur berpuluh2 ringgit Allah ganti balik kan

      Delete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL