Jualan Hebat Hatta HIM Collection Hujung Minggu Ini

2:17 AM

Assalamualaikum & hello there,


Khas buat sang jejaki masa kini, SAVE THE DATE untuk jualan Hatta HIM Collection 6.12 pada        6 & 7 Disember 2014 di butik Hatta Dolmat kat Seksyen 7 Shah Alam - area business centre pintu belakang UiTM Shah Alam. Oh ya, ada diskaun 30% - 70% untuk semua koleksi HIM by Hatta ni. Promosi ini hanya VALID di butik Hatta Dolmat & tidak tersedia secara online. So, pakat habaq kat boypren hang, kawan office lelaki & classmate lelaki yang macho tu pakat mai butik Hatta Dolmat weekend ni.

Alang-alang biar boypren duk belek pilih baju, hang yang perempuan adjust la design baju untuk weeding tak pun baju raya tahun 2015 nanti. 


Ni alamat kedai butik Hatta Dolmat

No 22 - 1 Jalan Plumbum P7/P,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Boleh telefon p/a Hatta : 03-5523 3679 / 013-595 5284 

Nak infomasi lebih? Terjah je instagram @hattadolmatoffical

BBL ~ new trend fashion 2015
O(∩_∩)O

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

8 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. singgah sini jenguk tuan blog :D jom ke blog syira lokman ^_^

    ReplyDelete
  2. Nie kau dah cari molek ke yg kata butik H&M takde saiz XS ? haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cari la size xs..tak pun semua dah habis kena rembat.. T.T

      Delete
  3. ada diskaun tu rugi tak grab diskaun yang sampai 70 %

    ReplyDelete
  4. Asalam done follow blog anda ya BBL terbaik blog awak.nak berkawan ya..jengok blog Etuza ya..http://madey09.blogspot.com/

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL