Masa untuk snek Perfecto!

8:52 PM

- 48 hours sponsored post -

Assalamualaikum & hello there,

Makan snek Perfecto  time tengok movie – dah biasa sangat...
Makan snek Perfecto  waktu blogwalking – selalu sangat buat...
Makan snek Perfecto sementara nak keluar hangout – tu mesti buat... tapi pernah tak makan snek Perfecto time lepak chit chat kat cafe favorite korang? Mesti tak terfikir kan.

Ranggupnya Perfecto snek

Perfecto ialah jenama kerepek kentang keluaran Mamee-Double Decker. Paling penting Perfecto diilhamkan dari Mamee Chef menggunakan taburan ramuan segar sebagai bahan utama untuk setiap flavour. Ada 3 flavour iaitu ‘ Natural Sea Salt’, ‘Sour Cream’ & Chilli and Spice Infusion’. Semua flavour sedap kunyah tau.


BBL dah try customize Perfecto chips baru-baru ni bersama blogger lain semasa pelancaran Perfecto Snack Bar di Fikcles, TTDI. Sangat hapening event petang tu. Masing-masing pakat show off hasil customize Perfecto dorang & saling rasa merasa ‘resepi art’ tu. Nak cuctomize pun senang ala main masak-masak aje. Kelakar tapi sedap rasa crush bila gigit Perfecto chips. 


Tamat sesi makan chips ni, kami bermain game mencipta ‘art’ dari Perfecto chips bersama bahan mayonis & sayuran. Masing-masing terus keluar idea nak gubah apa dengan Perfecto chips, bukan senang nak menbentuk satu art melainkan kerjasama satu team.Chaiyok! Hasilnya team kami menang tempat ke 3. Yahooo!


Nikmati Perfecto Bar di cafe kegemaran korang

Bermula 13 Disember lalu, korang boleh nikmati snek perfecto dengan cara tersendiri di Perfecto Snack Bar. Maksudnya korang boleh mix snek perfecto dengan bahan-bahan yang ada di Perfecto Snack Bar seperti jagung manis, cendawan, parmesan cheese powder, chili flakes, basil flakes, mayonis, sos keju, mustard atau sos salsa seperti gambar di bawah.


Excited nak try jugak? Bawa kawan-kawan atau family ke cafe di bawah ni cepat-cepat.

1. Wood & Steel, Kota Damansara (Halal) – Bermula 17th Dec

3. Roast & Grind, Sec 16 (Halal)

4. 42 East, TTDI (Non Halal)

5. Dukes & Duchess, TTDI (Non Halal)

 Ha, selain tu Perfecto sedang mengadakan instgram contest tau.

Perfecto Snack Bar boleh didapati di cafe yang BBL mention di atas bermula 13 Disember 2014 hingga 9 Januari 2015. Singgah & customize snek Perfecto korang dengan pelbagai topping garnishings & sos menyelerakan dengan harga RM3.50 sahaja.


Selama sebulan, Perfecto akan memilih tiga peminat bertuah setiap minggu untuk menerima satu karton perfecto kerepek setiap pemenang! Jika korang ingin mempunyai peluang untuk memenangi satu karton, caranya sangat mudah :

1) Ambil gambar diri korang menikmati kerepek Perfecto di salah sebuah kafe yang dinyatakan di atas.

2) Muat naik (upload) gambar tersebut ke Instagram dengan hashtag #Perfectochips

Senang kan? Apa tunggu lagi jom chit chat sambil menikmati hidangan cafe kegemaran korang bersama Perfecto Snek yang ranggup!


Untuk makluman lanjut, jangan segan silu
LIKE fan page Perfecto - https://www.facebook.com/perfectosnacks
& follow Perfecto di instagram - http://instagram.com/perfectosnacks

BBL ~ iamPerfecto
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

8 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL