Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

8:30 PM

Assalamualaikum & hello there,

Blogger-Contest

 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.


Nah amik RM 1,212.00 pergi shopping kat www.lazada.com.my. Seriusly? siapa tak teruja boleh susun wishlist nak habiskan lebih RM 1K tu. So, ini BBL pick up dari Lazada Malaysia.

Url Produk - http://www.lazada.com.my/the-mountain-big-face-panda-t-shirt-youth-small-840389.html
Harga : RM 199.00 RM 99.50
Sebab : BBL memang suka pakai t-shirt bila keluar hangout tapi dengan t-shirt 3D ni rasa macam beraura pulak. Mesti orang tengok je bila pakai tshirt panda ni. Yeah i love panda.



Harga : RM39.90
Sebab : Simple but fantastic! Sangat sesuai untuk street fashion



url produk - http://www.lazada.com.my/alfio-raldo-dual-tone-lace-up-boat-shoes-bluewhite-578835.html
harga : RM 119.00 RM 59.00 
Sebab : fuh loafers murah betul kat lazada boleh beli bagi hadiah untuk adik lelaki BBL



harga : RM 99.00 
Sebab : BBL suka kasut Mario Bruni sebab nampak kasual bila pakai dengan jeans atau short-pant.
Lagi pun i love black shoes


url produk - http://www.lazada.com.my/eazy-bean-bag-maroon-476933.html
Harga : RM 89.00
Sebab : Ingat lagi kat sekolah rendah selalu main paket biji kacang hijau? sekarang ni korang boleh duduk baring atas bean beg chairs sebesar gajah ni. mesti heaven melepak atas bean bag sambil blog-walking



url produk - http://www.lazada.com.my/portable-mini-fridge-quirky-cow-design-876462.html
Harga : RM 109.00
Sebab : cayalah macam-macam boleh beli di Lazada termasulah mini fridge ni. Boleh letak dalam bilik untuk simpan air tin atau coklat. Tak payah susah kipas nak pergi dapur.



url produk - http://www.lazada.com.my/akemi-bed-recipe-douglas-fitted-sheet-set-554228.html
Harga : RM 159.00 RM 32.00
Sebab :  mak ai murahnya cadar katil ni. Dari normal price RM159.00 discout hingga harga RM 32.00. Tak murah lagi? Boleh tidur dengan cadar baru lepas ni.



url produk - http://www.lazada.com.my/sj4000-helmet-sports-camera-camcorder-dv-1080p-full-hd-12mp-waterproof-black-694065.html
Harga : RM 279.00 RM 173.00
Sebab : Tak dapat beli GoPro pun boleh beli Camcorder ni untuk ambil gambar selfie wide & rakam video HD yang penting murah betul


url produk - http://www.lazada.com.my/salav-gs23-garment-steamer-560726.html
Harga : RM 219.00 RM 99.00
Sebab : Sesuai untuk orang malas nak iron baju macam BBL ni. Seriuz BBL dah lama cari iron steamer macam tapi harga beratus mahal sangat. Well dengan Lazada ada promosi hanya RM99.00 je. Murah kan??



url produk - http://www.lazada.com.my/cornell-vacuum-cleaner-cvc-ph2000ch-black-73496.html
Harga : RM 769.00 RM 288.00
Sebab : Nak bagi hadiah untuk mak supaya senang kemas rumah lagi pun pakai vacuum senang je sedut sapu semua habuk & bulu kucing dalam rumah. Mesti mak suka dapat super power vocuum ni.


url produk - http://www.lazada.com.my/canon-inkjet-printer-ca-ip2870-558796.html
Harga : RM 118.00 RM 107.50
Sebab : printer sekarang dah rosak jadi kena tukar printer baru. Ni pun murah tapi tak pe asalkan boleh mencetak kan. Setuju?


Total : RM 1, 212.00


The most important is everything can buy on Lazada! Setuju kan? 
Tak sangka banyak benda boleh beli dengan duit RM 1,212 ni.
Tambah lagi banyak diskaun maka barang jadi murah & boleh beli macam-macam!


Korang pilih apa?


BBL ~ terapi diri
^( ̄ρ ̄)^

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. semoga berjaya menang.Bagus post ni.saya nak join tak dapat sebab line celcom tengah masalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, nanti line internet dah okay jangan lupa join contest ni ya

      Delete
  2. hehe rambang bijik mata dok pilih kan. kalo la betol dpt shopping 1212 wow!! all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
  3. Banyaknya beli. Fuhhh... ZH tak dapat ler nak beli macam ni. =D
    ZH Blogger

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL