Berhenti Update Entri Blog

9:40 PM

Assalamualaikum & hello there,

PENTING 

Dengan ini BBL akan berhenti update entri blog budakbandunglaici ni. Wuuuu sedihnya bunyi tapi bukan retired dari blogger tau. Ini sebabnya :


    • Format lappy -- oh tidak lappy BBL kena serang virus. Buka google crome pun lembab macam siput sedut. Stress kepala nak fikir & terpaksa hantar cik lappy masuk workshop untuk modified. Hari Khamis ni baru siap operate.
    • Kejar test - sekarang ni BBL dah nak hujung semester. Maka banyak test & assignment nak kena submit before final exam hujung tahun ni. Tak pe, BBL akan tetap blogwalking dalam Google+.
Bagi korang nak BBL terjah blog kacak & cantik tu, sila add BBL dalam Google+. Make sure setiap entri korang update sila tekan button G+ supaya entri korang ada di newsfeed BBL.

ADD BBL di Google Plus -> Marou Apple Hijau

Ha, lupa nak bagi tau sesiapa yang dapat invatation ke event Nuffnang sepanjang minggu ni & minggu hadapan harap2 dapat jumpa kat sana ya. Kalu nampak BBL jangan lupa tegur ya.

BBL ~ hujung tahun super buzy
[^.^]/***

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

12 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL