Gambar Perodua Myvi Terbaru 2015

3:35 PM

Assalamualaikum & hello there,



Baru semalam BBL sempat ke showroom Perodua nak tengok Myvi terbaru 2015. Nak tengok jugak buah tangan terbaru dari Perodua selepas Axia tahun lepas. Kereta Myvi ni dah jadi ikon Perodua sejak dari first edition zaman BBL sekolah menengah, tak silap tahun 2007 sampai hari ni ramai lagi orang berminat nak beli Myvi. Hebat betul power Myvi ni. 

Warna 

Electric Blue (metalik) - Myvi 1.5 L sahaja


Cosmic Gold (metalik) - Myvi 1.3 L sahaja



Ozzy Orange (metalik)


Mystical Purple (metalik)


Glitering Silver (metalik)


Ivory White (Solid) 



*dalam website warna putih & silver nampak lebih kurang sama :p

Harga

1.3 Standard G - Manual          
- RM 41, 500.00 (solid)
-RM 41, 900.00 (metalik)

1.3 Standard G - Automatik
- RM 44, 500.00 (solid)
-  RM 44, 900.00 (metalik)

1.3 Premium X - Automatik    
- RM 47, 500.00 (solid)
- RM 47, 900.00 (metalik)

1.5 Special Edition - Manual   
- RM 50, 500.00 (solid)
- RM 50, 900.00 (metalik)

1.5 Special Edition- Automatik 
- RM 53, 500.00 (solid)
- RM 53, 900.00 (metalik)

1.5 Advance Edition- Automatik 
 - RM 58, 500.00 (solid)
 -  RM 58, 90.00 (metalik)

Update 7 Januari 2015

Komen BBL 

Ni abang kepada Axia. Hahaha Mungkin sebab bumper depan & projector headlamps lebih kurang sama design seperti Axia cuma lampu brek belakang je masih sama. Myvi 2015 ni new freshner untuk previous Myvi 2013. Apa pun Myvi tetap nampak sporty untuk model Advance Edition cuma kena tukar sport ring lain & tambah 'skirt' sikit. Ha, sila sediakan duit untuk bayar muka okay. 



Maklumat lanjut sila layari http://www.perodua.com.my/ourcars/myvi/overview/intro atau tekan button LIKE fanpage www.facebook.com/myperodua 

BBL ~ oh myvi awak kat mana, awak kat mana
[^.U]

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

13 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Replies
    1. boleh tapi model kereta mainan jelah.. hahaha

      Delete
  2. Macam lbh kurg harga myvi se 1.5 dlu je kan..

    ReplyDelete
  3. Kalau dah ada rezeki, memang angkut sebijik ni. Sekarang pun guna myvi biasa je. Uhu

    ReplyDelete
  4. not bad.. tapi saya lebih suka design myvy se yg lama lagi..

    ReplyDelete
  5. Mula tgk td memang mcm axia sikit. Hoho. Memg ramai org guna myvi kan. :)

    ReplyDelete
  6. Ape beza myvi 1.3 standart G dengan myvi 1.3 premium X ye ?

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL