Earning Kempen Blogbuster Nuffnang - Maybank Transact & Win 2014

12:50 AM

Assalamualaikum & hello there,


Yeay, earning kempen blogbuster Nuffnang 2014 - Maybank Transact & Win dah credit. Kempen ni start 18 Dec 2014 hingga 11 Jan 2015. Walaupun ini kempen blogbuster pertama BBL tapi hasil earning boleh tahan banyak, syukur Alhamdulilah. Terima kasih korang sebab sudi tengok video iklan BBL yang ntah apa-apa. Video tu pun video terakhir BBL submit, nasib baik Nuffnang terima video tu. 


Nak tengok video lain yang BBL submit? Kena tunggu next entri sebab BBL akan keluarkan satu entri khas cara nak maximumkan earning dengan kempen blogbuster ni. Untuk korang yang tak sempat tengok video tu, nanti BBL akan upload jugak video kempen blogbuster tu.
BBL ~ selamat menonton sekali lagi
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

22 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Rasa menyesal pulak tak join haritu. Hmmmm tahniah bbl !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kenapa tak join? tak pe.. next time ada offer kempen blogbuster jangan lupa join ya

      Delete
  2. tahniah!!! seronoknya...masih terkial-kial utk menggunakan nuffnang..minta tlg beri tunjuk ajar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. tak pe nanti follow up next entri ya

      Delete
  3. alhamdulillah.. tahniah.. ^_^ akak pun dah dapat.. tp tak la sebanyak BBL... ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah...nanti bagi tips camana bnak buat video ni ya...

    ReplyDelete
  5. I saw your blogbuster campaign ni. Memang rezeki you kan! Tak berkesempatan nak join blogbuster ni. Tup tup dah closing date hmmmmm. Anyway, congratulations!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sebab dah tengok video tu.. dah tersumbang 50 sen. tak pe tahun 2015 mesti ada lagi kempen blogbuster.. beware dengan email dari Nuffnang ya

      Delete
  6. tahniah bbl terima sudi share

    ReplyDelete
  7. Pewwiiittt ! Open table. Hahaha. Tahniah BBL. :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah..... nanti share cara2 buat video....

    ReplyDelete
  9. Salam. Satu juta pelawat...banyaknya. Tahniah-tahniah

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL