Selamat Hari Jadi Ke 4 Blog!

10:46 PM


Assalamualaikum & hello there,


Alhamdulilah cukup 4 tahun usia blog BBL ni. Tak sangka kejap je masa bergerak, tut tut dah masuk 4 tahun jadi blogger. Terima kasih JustKhai.com - tapi dah close - Khai lah inspirasi BBL nak jadi blogger. 

Dulu baca blog sekarang kena update blog

Back to previous years ago, BBL suka baca blog bila lepak di library waktu study diploma. Ada banyak blog BBL suka baca terutama personal blog. Hata cerita salah parking pun, blogger update dalam blog & paling jelly bean - lebih 50 orang komen. Hang tak jelaous? Starting lepas tu BBL kerap update entri perjalanan hidup, pergi situ - update entri, join event - update entri. Guest what, cerita 2 tahun lepas pun ada readers baca lagi & sangat berguna terutama entri travel, review produk & makanan. Tu syok jadi blogger. 

 Jemput baca - Laporan Prestasi Blog 2014

Jadi blogger selebriti?

Oh no, siapa tak suka jadi perhatian kan? But its to earlier for me. In fact, im not so kacak to become celebrity macam bro Melastik Bintang & Budak Pacak. Haha 


Dalam entri ke face to face

The best moment tahun lepas ialah pergi join event.  Alhamdulilah rezeki tahun 2014 sangat murah walaupun terkejar-kejar pergi event, wuh marathon event Perfecto Cafe Visit sambung ke #OhhSome Fest 14. Tapi semua paling hapening bila jumpa blogger, ai sebelum ni godek-godek blog je tengok tuan tanah selfie, sekarang dah jumpa face to face mesti lah gruopfie!. Antara blogger dah BBL jumpa ialah tuan tanah Ayue Idris Mek Onie Aiday Tatie redmummy mahamahu Nadiaradzif & ramai lagi. Kan taip semua panjang pulak entri ni. Terima kasih sudi selfie dengan BBL. Hahaha

* nad, gua pinjam sekali lagi pic hang

Okay sekali lagi terima kasih semua readers BBL. Terima kasih sudi singgah blog ni. Terima kasih jugak korang yang dah baca entri ni sampai habis.

Done & publish!

BBL ~ Terima kasih Nisa Kay - percaya cakap dia. Dari zero menjadi hero
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

18 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. BBL , bagus ! Lu pinjam gambar yang kita semua gojes. Tidak mengapa. Hahahaha.

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday blog BBL hehehe.. *bunga api sini bunga api sana*
    semoga makin maju berblogging hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih untuk hadiah komen berbakul2..

      Delete
  3. Amboi ambil ayat Nisa Kay tu. haha.. congrats and all the best for your blogging life. :")

    ReplyDelete
  4. happy 4th anniversary blog BBL...nak belikan kek xleh makan kan...so, wish je..hahaha...semoga menjadi lebih baik dan membaik!

    ReplyDelete
  5. Awhh Happy 4th Anniversary BBL :) Tak pernah jumpa pulak kita yee haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay nanti ada rezeki kita berselfie okay

      Delete
  6. selamat ulang tahun blog anda..blog Etuza ogos tiap tahun ya

    ReplyDelete
  7. Selamat Ulang Tahun Blog BBL.... semoga terus berjaya dalam penulisan blog...

    jemput join segmen di blog cik ash http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay take noted. Nanti BBL join segmen tu

      Delete
  8. tahniah BBL...
    berkembang dan berkembang.... :)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL